SEAT Ibiza facelift 2026

We hebben er even op moeten wachten, maar er wordt momenteel hard gewerkt aan een vernieuwde SEAT Ibiza. Het icoon van SEAT zal een ingrijpende facelift krijgen. Het ontwerp van de SEAT Ibiza aan de buitenkant zal typische SEAT Ibiza stijl behouden maar moderner ogen dan ooit. Ook zal de SEAT Ibiza van binnenuit een moderne technische omslag maken. Hoe deze upgrade van de Ibiza er uit zal zien en wanneer in 2026 we 'm in onze showroom mogen verwachten is voorlopig nog onbekend. Benieuwd naar de nieuwe SEAT Ibiza? Meld u dan aan voor onze speciale Ibiza nieuwsbrief, wij houden u vrijblijvend op de hoogte van alle ontwikkelingen m.b.t. de introductie van de nieuwe Ibiza.

Een verkoopsucces sinds de start

Sinds de Nederlandse marktintroductie van de Ibiza in 1985 zijn er in ons land ruim 115.000 SEAT Ibiza modellen geregistreerd. In 2011 werden er meer dan 13.000 SEAT Ibiza modellen verkocht. De SEAT Ibiza is het bestverkochte model van het Spaanse merk. 

Interesse in de nieuwe SEAT Ibiza?

Meld u hier aan voor onze speciale Ibiza nieuwsbrief. Wij houden u vrijblijvend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de introductie van de nieuwe Ibiza.