Voorraad SEAT Arona

Bekijk hier onze actuele voorraad nieuwe en jong gebruikte SEAT Arona modellen van de Ames vestigingen in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Oud-Beijerland en Ridderkerk.

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien

Over de SEAT Arona

De compacte crossover van SEAT, de SEAT Arona, is met zijn compacte afmetingen, moderne uitstraling en hoogwaardige techniek helemaal op zijn plaats in de stad. Maar ook voor een avontuurlijke trip is de sportieve Arona robuust genoeg.

De SEAT Arona is de ideale combinatie van een sportieve hatchback en een praktische gezinsauto. De Arona heeft wel wat weg van zijn grote broer, de SEAT Ateca. Zo hebben ze beide de typisch driedimensionale vormgeving die zorgen voor een robuust uiterlijk. De hoekig gevormde koplampen geven de Arona een markant voorkomen.

SEAT Arona Private Lease actie

De SEAT Arona is met een laag maandbedrag een populair Private Lease model. Zo bieden wij de SEAT Arona ook standaard aan tegen een scherp Private Lease actietarief.  

SEAT Arona Private Lease

 

In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.

Video SEAT Arona

SEAT Arona voorraad nieuw

Interesse in een nieuwe SEAT Arona? Wij bezitten altijd een grote voorraad nieuwe SEAT Arona modellen in verschillende kleuren, uitvoeringen en motoren.

Bekijk voorraad nieuw

SEAT Arona voorraad occasions

Interesse in een SEAT Arona  occasion? Wij bezitten altijd een grote voorraad tweedehands Arona modellen in verschillende kleuren, uitvoeringen en motoren.

Bekijk voorraad occasions

De verschillen tussen de Arona Style en FR in beeld

Ames Beste Deal

De SEAT Arona met korting

De Ames Beste Deal auto's bevatten zowel nieuwe als (jong) gebruikte actiemodellen met maximaal voordeel. Hier zitten vaak ook SEAT Arona modellen bij. Vanwege de spectaculaire aanbiedingen wisselt het aanbod veel. Wees er dus snel bij, want op=op!

Bekijk Ames Beste Deal

SEAT Arona voorraadactie

Bij het Ames Occasioncentrum en Ames Sales Outlet hebben wij tijdelijk meerdere jong gebruikte SEAT Arona modellen in diverse kleuren beschikbaar. Zeer complete auto’s met veel voordeel en zowel handgeschakeld als met automaat. Alle modellen komen uit 2018 met maximaal 18.000 km op de teller. Daarnaast kunt u binnen 14 dagen rijden.

Bekijk voorraadactie

 

Video SEAT Arona

Interesse in de SEAT Arona? 

Vraag via onderstaand formulier een proefrit, offerte of meer informatie aan.