SEAT Privé plan

Het SEAT Privé Plan: de enige financiering die is afgestemd op uw wensen, uw keuzes en natuurlijk… uw SEAT! Het Privé Plan maakt slim gebruik van de goede inruilwaarde van uw SEAT en dat merkt u aan de lage maandlasten. Zo is rijden in een SEAT bereikbaar tegen reële maandlasten.
 

Voordelig
Waarom de auto naar nul afschrijven terwijl deze aan het eind van de rit nog een aanzienlijke inruilwaarde heeft? Het Privé Plan is afgestemd op de gebruiksduur en de hoge restwaarde van uw SEAT. Daarom kunt u bij SEAT Financial Services een deel van de financiering “bevriezen”, dit deel noemen wij de slottermijn. Hierover betaalt u gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. De slottermijn wordt dan ook afgedekt met de restwaarde van uw SEAT. Oftewel, lage maandbedragen door slim gebruik te maken van de toekomstige restwaarde.  
 

Verstandig
Wij adviseren bij het financieren van uw auto altijd rekening te houden met de gebruiksduur. De praktijk wijst uit dat de auto meestal na drie tot vier jaar wordt vervangen. Aan het eind van het betaalplan wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Daarom adviseren wij een vast betaalplan met een vaste looptijd en een vaste rente. Zo kunt u duidelijk plannen en weet u exact wanneer het betaalplan afloopt. U kunt hierdoor de kosten van te voren goed inschatten en voorkomt tevens dat u tussentijds uw krediet aanspreekt voor andere doeleinden dan uw SEAT. Zo houd u rekening met uw toekomstige mobiliteit. 
De slottermijn is nooit hoger dan de geschatte toekomstige inruilwaarde. Zo dekt deze het nog openstaande bedrag goed af. U kunt natuurlijk ook de slottermijn lager vast laten zetten dan de toekomstige inruilwaarde. Zo creëert u alvast een aanbetaling voor uw volgende auto.
 

Voordelen op een rij
- Lage maandlasten door rekening te houden met de hoge restwaarde
- Makkelijk en direct geregeld via Ames
- Verantwoord lenen; financiering speciaal ontwikkeld voor auto's
- Vaste looptijd, vaste rente, dus geen verrassingen achteraf
- Maatwerk, afgestemd op uw wensen
 

Nieuwsgierig geworden naar wat het Volkswagen Privé Plan voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via 078-6143322 of stuur een e-mail.

Klik hier om direct een offerte aan te vragen. U kunt vertrouwen op een degelijk advies

Contactformulier 

Neem direct contact op