Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.

SEAT Zomercheck € 20

Hola, zomer

Of u nu van uitgestippelde routes of rijden zonder plan houdt, van uw auto moet u op aan kunnen. Met onze zomeracties bent u ready to go! Check hier onze deals of maak direct een afspraak in onze werkplaats.

100% zomerproof

Als u er goed uitziet, wilt u dat natuurlijk ook van uw auto. In onze werkplaats checken we uw SEAT op maar liefst 30 verschillende punten. Alles in orde? Dan vullen we de vloeistoffen bij en bent u klaar om de weg op te gaan. En met de gratis SEAT schoonmaak- en reinigingsset t.w.v. € 21,95 houdt u uw auto de hele zomer mooi!

NL
seat zomer accessoires

SEAT zomeraccessoires met korting

Met de handige en voordelige SEAT zomeraccessoires van Ames bent u helemaal klaar voor de zomer! Van dakdragers tot trekhaken en van zonweringen tot dashcams. Bekijk alle SEAT zomeraccessoires met korting! Deze aanbiedingen zijn geldig t/m 30 juni 2020. 

Bekijk acties

Het nieuwe genieten ontdekken!

De zomer is hét moment om samen met uw SEAT de mooiste plekjes te ontdekken. De wind door uw haren, een Spaans zomerhitje op de radio en op de achterbank een goed gevulde koelbox. Waar u uitkomt, dat ziet u dan wel weer. Uw SEAT houdt u in ieder geval niet tegen. Met onze zomeracties bent u namelijk helemaal klaar voor avontuur, en om het begrip 'genieten' naar een hoger niveau te tillen. Het enige waar u zich nog zorgen over hoeft te maken, is of uw drankje wel koel is.

Aircocheck en onderhoud

Coole vibes

Met de felle zon op uw dak, is goed werkende airco essentieel. Om zeker te weten dat u niet opeens met klotsende oksels in uw auto zit deze zomer, maakt u een afspraak in onze werkplaats voor een aircocheck. Die kost nu slechts € 20. Tijd voor een onderhoudsbeurt? Onze monteurs halen uw aircosysteem leeg, controleren of er lekkages zijn, vullen het koudemiddel aan én voeren een geurbehandeling uit. Voor auto's tot modeljaar 2017 kost een opfrisbeurt € 139. Is uw auto van na modeljaar 2017, dan betaal je €189.

 

Aircocheck inplannen

Navigatie-update

Achteruitrijden in een handomdraai

Uw auto in dat ene krappe plekje wurmen of uw familie verbluffen met uw soepele achteruitrijskills? Dan is een achteruitrijcamera een welkome aanvulling. U koopt 'm nu inclusief montage met flinke korting.

Navigatie, voor de zekerheid

Zonder plan op pad. Klinkt prachtig, tot u écht de weg kwijt bent en toch liever in uw eigen bed slaapt. Gelukkig heeft u al vanaf € 99 navigatiekaarten in uw SEAT die altijd up-to-date zijn. Grijp uw kans, want deze actie is alleen geldig in juni!

Volledig verbonden met de SEAT Full Link

Met SEAT Full link maakt u heel gemakkelijk verbinding tussen uw smartphone en uw SEAT. De laatste zomerhits afspelen, naar uw bestemming navigeren, of met uw vrienden bellen, met MirrorLink, Apple Carplay of Android Auto kan het allemaal. Van € 239 nu tijdelijk voor € 199.