Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.

Voordelig vakantieklaar met de SEAT service-acties

De zomer is dé tijd om te breken met uw dagelijkse sleur. De stad uit, de bergen in, het strand op - we snappen dat u niet kunt wachten. Zorg ervoor dat uw SEAT er net zo klaar voor is en laat een vakantiecheck uitvoeren.

Vakantiecheck slechts € 19,95

Tijdens de vakantiecheck controleert de monteur uw SEAT op maar liefst 30 punten. Ook vult ‘ie de vloeistoffen bij als dat nodig is én ontvangt u een unieke SEAT rugtas (t.w.v. € 39) helemaal gratis. Maak nu een werkplaatsafspraak, want voor de rugtas geldt, op=op.

 

Plan een afspraak

Korting op zomerbanden

Doorrijden op winterbanden? Geen goed idee! Met de hogere temperaturen is de remweg veel langer. Zomerbanden rijden veiliger, gaan langer mee met deze temperaturen, dus zit u relaxter achter het stuur. Geen zin in gewissel, dan zijn all-seasonbanden een goede optie. Tijdelijk ontvangt u extra veel korting op nieuwe zomer- en all-seasonbanden. Dus zijn uw huidige banden versleten? Dan kunt u ze nu voordelig laten vervangen.

 

 

 

Aircocheck en -onderhoud

Zeker weten dat u er lekker koel bij zit in uw SEAT tijdens de hete zomermaanden? Laat dan een aircocheck uitvoeren voor € 19,95. Als uit de controle blijkt dat er onderhoud nodig is, dan heeft u al vanaf € 139,- een grondige airco-onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling.

Maak een werkplaatsafspraak