Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.

SEAT Wintercheck nu voor € 20 

 

Controle van uw SEAT op 30 punten, inclusief bijvullen vloeistoffen nu voor € 20. Nu met unieke SEAT cardhouder. Wielenwisselen vanaf € 39. Zo bent u helemaal klaar om zorgeloos te genieten terwijl uw SEAT deze winter in topconditie blijft. Kom snel langs of maak een werkplaatsafspraak!

Ga goed voorbereid de winter in met onze wintercheck. Tijdens deze check controleren wij uw SEAT op de belangrijkste punten voor dit seizoen, zoals een goed werkende verwarming, heldere verlichting en de juiste banden. Als het nodig is, worden vloeistoffen gratis bijgevuld. Na de check ontvangt u een technisch rapport met alle bevindingen. Is er nog aanvullend onderhoud nodig? Dan bespreekt onze serviceadviseur dat met u. Zo weet u zeker dat u goed voorbereid de winter ingaat.

Maak van de winter een buitenkans

Als het straks koud wordt, kunt u natuurlijk een welverdiende winterslaap houden. Maar hoe cool is het om in de winter op ontdekkingstocht te gaan? Lekker met een warme deken bij een kampvuur of een wandeling maken in het bos of op het strand.

NL