Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.

SEAT Winteracties

De dagen worden korter, de avond valt eerder en de temperaturen zijn langzaam aan het dalen. Voor u het weet vallen er regenbuien of zelfs sneeuw of ijzel. Tijd om uw SEAT gereed te maken voor de winter. Met de SEAT winteracties trotseert u de winter veilig en stijlvol.

Plan uw werkplaatsafspraak

SEAT Safety Check bij Ames

Zorgeloos op weg in de winter met de SEAT Safety Check. Het SEAT team van Ames staat voor u klaar. Voor slechts € 30,- controleren we uw SEAT op cruciale punten voor het seizoen. Tijdens de wintercheck controleren we onder andere de: 

  • Accu
  • Banden 
  • Remmen
  • Vloeistoffen
  • Verlichting 
  • en meer

 

Plan uw wintercheck

SEAT winteraccessoires

Het najaar tegemoet met voordeel op herfst- en winteraccessoires. Zo krijgt u 20% korting op de originele SEAT dakdragers en de 400L dakkoffers. 

Bekijk alle acties op de SEAT webshop via onderstaande button.

 

Bekijk winteraccessoires

 

Wintersets

Niet alleen veilig, maar ook stijlvol de weg op gaan? Dat kan met de wintersets van SEAT. Momenteel gelden scherpe acties op geselecteerde winterwielen.

Bekijk alle wintersetacties op de SEAT webshop via onderstaande button.

 

Bekijk Winterset acties

 

Bandenwisselen

Wanneer de buitentemperatuur onder de 7°C komt, dan is het aan te raden om uw zomerbanden te verwisselen voor winterbanden. In de winter krijgt u namelijk te maken met gladheid, sneeuw en kou. Daarom het is belangrijk dat uw banden bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Het rubber van winterbanden is elastischer bij lagere temperatuur. Hierdoor wordt de remweg verkort, waardoor u ook bij gladheid snel kunt afremmen.

In de video leggen we uit wat er komt kijken bij een bandenwissel en welke mogelijkheden er zijn. 

Heeft u winterbanden opgeslagen in het Ames bandenhotel of slaat u zelf uw banden op? Bij Ames verwisselen we ze graag voor u. Bij Ames kunt u al terecht voor een bandenwissel vanaf €49.

 

Plan uw bandenwisselafspraak

Nieuwe winterbanden nodig?

Is de profieldiepte van uw winterbanden onder de 4 millimeter? Dan is uw grip en rijcomfort al aanzienlijk verminderd en adviseren we om uw winterbanden te laten vervangen.

 

Banden offerte

Plan direct uw bandenwissel
NL
KM

SEAT APK

Is uw SEAT toe aan een APK, oftewel Algemene Periodieke Keuring? Bij Ames SEAT voeren we de APK snel en vakkundig uit. We controleren alle punten volgens de RDW en wanneer we een vervolgactie constateren, nemen we altijd eerst contact met u op voordat we de eventuele reparatie uitvoeren. We controleren onder andere de remmen, banden, schokdempers, gordels, airbags, de gebruikte brandstof en de kilometerstand, en de uitstoot van uitlaatgassen. 

Lees alles over SEAT APK

Plan uw afspraak
NL
KM