SEAT Voorjaarsacties

De lente wacht op u!

SEAT Voorjaarsacties

Uw horizon verbreden waar u wilt

Het voorjaar: tijd om eropuit te trekken. Wat u ook gaat doen, onze voorjaarsservices en geselecteerde accessoires zorgen ervoor dat uw SEAT er klaar voor is. Natuurlijk van de beste kwaliteit en scherp geprijsd, zoals u van ons gewend bent.

 Deze acties gelden t/m 31 mei 2022.

Gratis My SEAT Dataplug

Tijdelijk kunt u gratis een SEAT dataplug ter waarde van € 39 laten monteren. 

De My SEAT app is een speciale applicatie voor SEAT's gebouwd tussen 2008 en 2020*. Zo kunt u zelfs achteraf uw SEAT connected maken door de Dataplug te laten monteren. Om gebruik te maken van de My SEAT App dient u een SEAT ID account aan te maken. De My SEAT App beschikt over de volgende functionaliteiten en meer:

vinkje oranje Ritstatistieken
vinkje oranje Parkeerlocatie bekijken
vinkje oranje Autostatus
vinkje oranje Informatie over het onderhoudsschema en het instellen van uw voorkeursdealer

Meer informatie

Plan direct uw afspraak

 

Bandenwissel vanaf € 39

Banden bepalen grotendeels de veiligheid en rijprestaties van uw SEAT. Uw ideale set banden is daarnaast afhankelijk van het jaargetijde, wacht dus niet te lang met omwisselen. Wanneer de temperatuur boven de 7 graden komt, adviseren we te wisselen naar zomerbanden. Daarmee voorkomt u onnodig slijten en bespaart u kosten voor brandstof. Wij kennen uw SEAT als geen ander en voorzien u graag van professioneel advies of direct een passende set zomerbanden. Op het gebied van bandenservice kunt u met reparatie, bandenvervanging, bandenwissel en bandenopslag bij Ames SEAT terecht.

 

Heeft u nieuwe banden nodig? Momenteel gelden er ook scherpe tarieven op een nieuwe set zomerbanden. Via onderstaande bandenofferte button kunt u gemakkelijk online een bandenofferte aanvragen.

Vraag bandenofferte op

Plan uw werkplaatsafspraak in

Bandenwissel-VWB

Aircocheck voor € 20
Een aircocheck duurt circa 30 minuten.

Tijdens de aircocheck controleert de monteur de koelcapaciteit van uw airco en bekijkt hij of het koudemiddel bijgevuld moet worden. We raden u aan deze check om het jaar te laten uitvoeren. Een te laag niveau van koudemiddel kan ernstige schade aan de airconditioning veroorzaken, met hoge reparatiekosten als gevolg. Natuurlijk voorkomt u dat liever. Blijkt uit de controle dat uw auto een airco-onderhoudsbeurt nodig heeft? Dan is de aircocheck gratis.

Meer over airco-onderhoud

Bekijk de video over airco-onderhoud door Ames

SEAT airco-onderhoud incl. geurbehandeling vanaf € 139**

Jaarlijks verliest uw airco ongeveer 10% koudemiddel. Koudemiddel heeft twee functies: het koelen van de lucht uit de airco en het zorgt voor de smering van de airco. Wanneer er te weinig koudemiddel in uw airco aanwezig is, dan wordt de aircocompressor niet voldoende gesmeerd. Hierdoor kan de airco kapot gaan, wat zorgt voor hoge reparatie kosten.

Regelmatig onderhoud aan uw airco kan dit voorkomen. Tijdens het onderhoud aan uw airco, desinfecteren en reinigen we de airco van uw SEAT. Ook worden het koudemiddel en andere vloeistoffen die belangrijk zijn voor de werking van uw airco vervangen.

Plan direct uw afspraak

Meer over airco-onderhoud

Gratis ruitreparatie ***

Heeft u een barst of een sterretje in uw ruit dat niet groter is dan een €2,- muntstuk? Zorg er dan voor dat er het zo schoon mogelijk blijft, door middel van een ruitschadesticker, en maak een afspraak bij Ames om uw ruit te laten herstellen. In de meeste gevallen kan ruitschade kleiner dan een €2,- muntstuk gratis worden gerepareerd, gezien dit onder uw verzekering kan vallen. 

Is de schade groter dan een €2,- muntstuk? Dan kan een nieuwe ruit worden geplaatst bij Ames.

Lees meer over ruitschade

Maak direct uw afspraak

Voorjaarsaccessoires van SEAT

Is uw auto nog niet helemaal klaar voor het voorjaar en heeft u SEAT accessoires op het oog? U kunt ze bestellen via Ames. Bekijk de SEAT accessoires via de button hieronder en bestel eenvoudig de gewenste artikelen via het formulier onder aan deze pagina.

Let op: door te klikken op onderstaande button wordt een nieuw venster geopend naar de Audi website. 

Bekijk SEAT accessoires

* Voor welke SEAT is de My SEAT App geschikt?

De My SEAT App is de opvolger van de Mijn SEAT App, die vanaf 2016 in veel modellen is geleverd. De My SEAT app is speciaal ontwikkeld voor SEAT-modellen gebouwd tussen 2008 en 2020. Zo kunt u achteraf van uw SEAT heel makkelijk en snel een connected car maken. Er zijn wel uitzonderingen voor bepaalde SEAT-modellen. Download hier een lijst om te controleren of de My SEAT App geschikt is voor uw SEAT. Voor auto's gebouwd na de tweede helft van 2020 is SEAT CONNECT en de bijbehorende app de nieuwe standaard en is achteraf inbouwen van de My SEAT App niet nodig.

 

**Kosten voor airco-onderhoud incl. geurbehandeling voor modellen met een bouwjaar vanaf 2016 bedragen € 189.

 

*** Is het sterretje niet groter dan een 2 euro muntstuk? Goed nieuws, dan kan het bijna altijd gerepareerd worden. De reparatie is in de meeste gevallen gratis. De reparatie kan namelijk bij uw autoverzekering geclaimd worden mits u WA beperkt casco of WA volledig casco verzekerd bent. De verplichte WA verzekering alleen dekt geen ruitschade. Houd er wel rekening mee dat u een zogenaamd eigen risico kan hebben. Het eigen risico is het bedrag dat u zelf moet betalen in geval van schade. Bekijk uw polisvoorwaarden om te ontdekken wat exact voor u van toepassing is.