Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.
SEAT Voorjaarsacties

De lente wacht op u!

Uw horizon verbreden waar u wilt

Het voorjaar: tijd om eropuit te trekken. Wat u ook gaat doen, onze voorjaarsservices en geselecteerde accessoires zorgen ervoor dat uw SEAT er klaar voor is. Natuurlijk van de beste kwaliteit en scherp geprijsd, zoals u van ons gewend bent.

Bandenwissel

Nu de zon vaker begint te schijnen en de kans op sneeuw en gladheid afneemt, is het weer tijd om uw winterbanden om te wisselen voor zomerbanden. Dan staat de SEAT monteur voor je klaar voor je bandenwissel.

 

  • Wielenset wisselen € 39
  • Wielenset wisselen, inclusief opslag in het bandenhotel € 83
  • Losse banden wisselen € 89
  • Losse banden wisselen, inclusief opslag in het bandenhotel € 129

 

 

Plan hier uw bandenwissel

 

Airco onderhoud v.a. € 139

Wilt u uw SEAT helemaal voorjaarsklaar maken? Dan is een airco onderhoudsbeurt aan te raden. Tijdens deze beurt controleren we uw airco en vullen we het systeem volledig af. Ook voeren we een geurbehandeling uit, waardoor uw SEAT fris het voorjaar tegemoet rijdt.

 

Plan hier uw werkplaatsafspraak

Aircocheck € 19,95

Dankzij de aircocheck weet u waar je airco aan toe is. We controleren onder andere de temperatuur en druk van het systeem én voeren een visuele controle van de belangrijkste onderdelen uit. Kan uw airco wel een opfrisbeurt gebruiken? Dan adviseren we een airco onderhoudsbeurt.

 

Plan hier uw werkplaatsafspraak

SEAT Car Care set

Het is weer tijd voor de grote autovoorjaarsschoonmaak. Klinkt moeilijk, is het niet. Met 20% korting op de SEAT Car Care set krijgt u een complete set om uw SEAT in een handomdraai fris te maken. Bestaat uit dashboardcleaner, interieurcleaner, insectenverwijderaar, een spons en een doek.

Van € 21,95 nu voor € 17,50.

Bekijk in de shop

Ruitensproeiervloeistof

Altijd schone ruiten. Met de SEAT Ruitensproeiervloeistof 5L can kun je daar vanuit gaan. Voor slechts € 4,95 weet je zeker dat insecten en ander vuil goed verwijderd worden. 

accessoires

Voorjaarsaccessoires
20% korting op alle Sport & Design interieurdelen, accessoires voor wielen en meer.

seat full link

Lifestyle en Styling
Altijd verbonden met uw auto? SEAT Full Link van € 239,- voor € 199,- incl. montage.