Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.
SEAT Voorjaarsacties

De lente wacht op u!

SEAT Voorjaarsacties

Uw horizon verbreden waar u wilt

Het voorjaar: tijd om eropuit te trekken. Wat u ook gaat doen, onze voorjaarsservices en geselecteerde accessoires zorgen ervoor dat uw SEAT er klaar voor is. Natuurlijk van de beste kwaliteit en scherp geprijsd, zoals u van ons gewend bent.

 Deze acties gelden t/m 31 mei 2023.

Bandenwissel vanaf €49

Banden bepalen grotendeels de veiligheid en rijprestaties van uw SEAT. Uw ideale set banden is daarnaast afhankelijk van het jaargetijde, wacht dus niet te lang met omwisselen. Wanneer de temperatuur boven de 7 graden komt, adviseren we te wisselen naar zomerbanden. Daarmee voorkomt u onnodig slijten en bespaart u kosten voor brandstof. Wij kennen uw SEAT als geen ander en voorzien u graag van professioneel advies of direct een passende set zomerbanden. Op het gebied van bandenservice kunt u met reparatie, bandenvervanging, bandenwissel en bandenopslag bij Ames SEAT terecht.

 

Heeft u nieuwe banden nodig? Momenteel gelden er ook scherpe tarieven op een nieuwe set zomerbanden. Via onderstaande bandenofferte button kunt u gemakkelijk online een bandenofferte aanvragen.

Vraag bandenofferte op

Plan uw werkplaatsafspraak

Bandenwissel-VWB

Aircocheck voor € 25
Een aircocheck duurt circa 30 minuten.

Tijdens de aircocheck controleert de monteur de koelcapaciteit van uw airco en bekijkt hij of het koudemiddel bijgevuld moet worden. We raden u aan deze check om het jaar te laten uitvoeren. Een te laag niveau van koudemiddel kan ernstige schade aan de airconditioning veroorzaken, met hoge reparatiekosten als gevolg. Natuurlijk voorkomt u dat liever. Blijkt uit de controle dat uw auto een airco-onderhoudsbeurt nodig heeft? Dan is de aircocheck gratis.

Bekijk de video over airco-onderhoud door Ames

SEAT airco-onderhoud incl. geurbehandeling van €147,95 voor € 139*

Jaarlijks verliest uw airco ongeveer 10% koudemiddel. Koudemiddel heeft twee functies: het koelen van de lucht uit de airco en het zorgt voor de smering van de airco. Wanneer er te weinig koudemiddel in uw airco aanwezig is, dan wordt de aircocompressor niet voldoende gesmeerd. Hierdoor kan de airco kapot gaan, wat zorgt voor hoge reparatie kosten.

Regelmatig onderhoud aan uw airco kan dit voorkomen. Tijdens het onderhoud aan uw airco, desinfecteren en reinigen we de airco van uw SEAT. Ook worden het koudemiddel en andere vloeistoffen die belangrijk zijn voor de werking van uw airco vervangen.

Plan direct uw afspraak

Meer over airco-onderhoud

*Kosten voor airco-onderhoud incl. geurbehandeling voor modellen met een bouwjaar vanaf 2016 zijn afgeprijsd van €207,95 naar € 199.

Voorjaarsaccessoires van SEAT

Is uw auto nog niet helemaal klaar voor het voorjaar en heeft u SEAT accessoires op het oog? U kunt ze bestellen via Ames. Bekijk de SEAT accessoires via de button hieronder.

Let op: door te klikken op onderstaande button wordt een nieuw venster geopend naar de SEAT website. 

Bekijk SEAT accessoires

Bagagebox 400L van €669,- voor €535

 

Bekijk actie

Originele SEAT dakdragers 20% voordeel 

 

Bekijk dakdragers

Diverse trekhaken 10% voordeel*

 

Bekijk trekhaken

Koffer handbagage van €119,- voor €99

 

Bekijk actie

SEAT Pet, oranje van €10,95 voor €8,75

 

Bekijk actie

*Aanbod trekhaken is van toepassing op het huidige model gamma. Neem contact met ons op om te controleren of de aangeboden trekhaak met korting ook geschikt is voor uw SEAT.