Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.

Het kwik daalt, dus haal uw winterjas en handschoenen maar uit de kast! Wilt u helemaal voorbereid zijn op het koude weer? Dan zorgt u dat ook uw auto klaar is voor de winter. Bijvoorbeeld met de juiste winterbanden en winterse accessoires. Wij helpen u een handje op weg de wintercheck, bandenwissel, ruitreparaties, navigatie-update en officiële SEAT accessoires.

Wintercheck

Tijdens de koude periodes wilt u 100% op uw SEAT kunnen vertrouwen. Daarom hebben we de SEAT wintercheck: wij controleren uw auto op de meest essentiële punten. Zo kunt u extra veilig en comfortabel de winter tegemoet rijden.

Plan uw wintercheck

Meer informatie
over de wintercheck

SEAT wintercheck_Ames

Bandenwissel

Daalt de temperatuur onder de 7 graden? Dan is het tijd voor winterbanden. Die hebben tijdens gladheid een stuk meer grip en een kortere remweg. Door ze op tijd te wisselen, komt u bij plotselinge kou niet voor verrassingen staan. Uw banden wisselen doet u al vanaf € 39. En uw zomerbanden? Die kunnen wij voor u opslaan in ons bandenhotel.

Plan uw bandenwissel

Meer informatie

Nieuwe winterbanden

Heeft u nog geen winterbanden, of zijn ze gewoon aan vervanging toe? Dan kunt eenvoudig en vrijblijvend een offerte opvragen voor winter- of all-seasonbanden. Onze vakkundige monteurs zetten deze gelijk voor u onder uw auto.

Banden offerte aanvragen

Meer informatie

SEAT winterbanden_Ames
Seat Navigatie Update

Navigatie-update

Het is belangrijk dat u uw navigatie regelmatig laat updaten om onveilige en stressvolle situaties te voorkomen. Het wegennet verandert namelijk regelmatig, waardoor er straten, wegen en rotondes verdwijnen en bijkomen.  Door uw navigatie tijdig te updaten, zit u met meer zekerheid achter het stuur en worden stressvolle situaties voorkomen. Zo zorgt een bijgewerkte navigatie voor extra rijcomfort.

Informeer naar uw 
navigatie-update

Meer informatie

Airco onderhoud

Een goed werkende airco is niet alleen prettig in de zomer, maar ook in de koude en vochtige periodes. Met de droge lucht van de airco krijgt u uw beslagen ruiten snel schoon. Bij Ames zijn wij gespecialiseerd in airco onderhoud. Twijfelt u aan de conditie van uw airco? Laat dan een airco check uitvoeren en indien nodig een airco onderhoud.

Plan uw airco onderhoud

Meer informatie

Airco onderhoud_Ames

Mobiliteitsgarantie

Mocht u onverwachts toch met pech komen te staan tijdens uw vakantie, dan staat Ames 24 uur per dag voor u klaar! Met de mobiliteitsgarantie komen wij u helpen, óók in Europa. 

Meer over mobiliteitsgarantie

SEAT ruitreparatie_Ames

Ruitreparatie

Wanneer u een barst of sterretje in uw ruit heeft, dan is het zaak om deze snel te repareren. Ruitschade zorgt namelijk voor verminderd zicht, waardoor gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Bovendien kan ruitschade hogere kosten met zich meenemen wanneer het sterretje doorscheurt en heel de ruit vervangen moet worden.

Snel klaar

24-uurs service

Speciaal opgeleide monteurs

Bij vervanging plaatsen wij altijd een originele ruit

Plan uw ruitreparatie

SEAT accessoires

Heeft u alles wat u nodig heeft om uw SEAT winterklaar te maken? Denk aan een calamiteitenkit, rubberen mattensets en veel handige artikelen om uw kofferbak schoon en opgeruimd te houden. Wij kunnen alle officiële SEAT accessoires leveren.

Vraag uw accessoire aan

Meer informatie

Vraag hier uw navigatie-update of accessoires aan?