NL
078 - 6143322

SEAT APK

Uw SEAT APK vakkundig en snel laten uitvoeren? Ames is een erkend SEAT dealer en specialist op het gebied van SEAT onderhoud. Tijdens een APK check door Ames wordt uw SEAT gecontroleerd op alle landelijke APK normen volgens de RDW. Wij voeren APK checks uit voor alle SEAT modellen, zoals de SEAT Leon, SEAT Ibiza en de SEAT Mii.

 

APK Winteractie

Tot en met 31 maart 2023 maakt u, door online uw APK afspraak in te plannen, kans op een Thule fietsendrager voor 2 personen. 

Meer over APK Winteractie

Maak direct een afspraak

NL

SEAT APK keuring

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Een APK is een verplichte controle voor alle Nederlandse auto’s. U ontvangt automatisch een bericht van de RDW wanneer uw SEAT gekeurd moet worden. Door middel van een APK weet u zeker dat het veilig is om met uw auto deel te nemen aan het verkeer. Een auto zonder geldige APK, mag niet deel nemen aan het openbare verkeer. Wanneer u dit toch doet, riskeert u een boete. Zorg er daarom voor dat u tijdig een SEAT APK check laat uitvoeren zodat u weer veilig de weg op kunt!

 

Plan direct uw APK afspraak

 

Heeft u een SEAT van modeljaar 2020 of eerder en bent u nog niet geconnect met uw auto? Bij een APK kunt u nu gratis uw Dataplug (t.w.v. €39,-) laten monteren. De dataplug is beschikbaar voor veel modellen. Met SEAT CONNECT staat u altijd in contact met uw SEAT en kunt u onder andere de parkeerpositie van uw auto terugvinden, uw SEAT laten claxonneren of knipperen, automatische ongevalsmeldingen verzenden, actuele wagenstatus bekijken en uw SEAT ontgrendelen of vergrendelen. 

Lees alles over SEAT CONNECT

 

Kosten SEAT APK

Wij voeren uw SEAT APK voordelig uit volgens de landelijke prijzen van SEAT. Deze kosten zijn inclusief EOBD, roetmeting/viergastest en btw.

  • SEAT APK: € 35,-

 

Wanneer wij tijdens de APK één of meer vervolgacties constateren, dan nemen wij altijd eerst contact met u op voordat we de reparatie uitvoeren. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

Controlepunten SEAT APK

Verkeersveiligheid Documentatie
vinkje oranje Remmen
vinkje oranje Kilometerstand
vinkje oranje Wielophanging
vinkje oranje Voertuigbewijs
vinkje oranje Schokdempers
vinkje oranje Chassisnummer
vinkje oranje Banden
vinkje oranje Gebruikte brandstof
vinkje oranje Stuurinrichting
 
vinkje oranje Verlichting Milieuvriendelijkheid
vinkje oranje Gordels
vinkje oranje Uitstoot van uitlaatgassen
vinkje oranje Airbags
 
vinkje oranje Ruitenwissers
 
vinkje oranje Carrosserie
 

In de volgende video wordt uitgelegd wat er wordt gecontroleerd bij een APK.

SEAT APK van Ames

Wanneer u kiest voor een APK door Ames dan kiest u voor een erkende SEAT dealer. Onze SEAT specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor een APK keuring aan uw SEAT.

Originele SEAT onderdelen

Vervangend vervoer

4 jaar garantie

Opgeleid SEAT personeel

 

Plan direct uw APK afspraak