Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.

Ames Online Paasshow

Vanwege het coronavirus organiseren wij dit jaar een aangepaste Paasshow. Vanwege de ontwikkelingen is het niet verantwoord om op deze dag meerdere klanten samen te brengen in onze showrooms. Daarom zijn wij Tweede Paasdag online voor u geopend. Online kunt u profiteren van onze speciale acties tijdens de Ames Online Paasshow. Vanuit alle merken bieden wij gedurende het volledige Paasweekend aantrekkelijke Paasacties. Zoals u hieronder kunt zien is er SUPER VOORDEEL te behalen!

Heeft u interesse in één van onze Paasacties? Handel dan snel, want deze aanbiedingen zijn alleen geldig gedurende het volledige Paasweekend en hierbij geldt op=op! Maak uw interesse kenbaar via onze contactformulieren, e-mail, webchat, WhatsApp, social media kanalen of door te bellen naar 088-3749765. Wij nemen direct contact met u op, zo kunt u binnen een uur een voorstel van ons via de mail verwachten!

Op zaterdag zijn alle Ames vestigingen gewoon open en hanteren wij de reeds genomen voorzorgsmaatregelen. Indien u op Eerste Paasdag uw interesse kenbaar maakt in één van onze actiemodellen, dan zullen wij u zo snel als mogelijk op Tweede Paasdag benaderen. Op Tweede Paasdag zijn enkel onze fysieke showrooms gesloten, want online zijn we van 11:00 tot 16:00 uur gewoon bereikbaar via bovengenoemde kanalen.

Paasacties Ames SEAT* 

Eerste 2 maanden gratis bij Private Lease Arona

Private Lease nu één van onze SEAT Arona Style Business Intense voorraadmodellen en rij de eerste twee maanden van uw contract gratis! 

Arona Style Business Intense

Van: € 429 p.m.
Voor: € 339 p.m.
Voordeel: € 90 p.m.

Bekijk Private Lease actie

€ 1.250 Paasinruilpremie op Arona demovoertuigen

Bovenop de bestaande SEAT inruilpremie op de Arona profiteert u exclusief bij Ames gedurende het Paasweekend van € 1.250 extra inruilpremie op onze Arona demovoertuigen.

Bekijk SEAT Arona demo's

Ook op afstand bereikbaar

Wij denken graag met u mee! Bekijk alle mogelijkheden die wij aanbieden om u op afstand zo goed mogelijk te helpen.

Bekijk alle mogelijkheden

* Actievoorwaarden Paasacties

Ames SEAT

  • Eerste 2 maanden gratis rijden betekent dat u de eerste twee maandtarieven van uw Private Lease contract niet hoeft te betalen. Die krijgt u van ons cadeau.
  • Extra inruilpremie op Arona voorraadmodellen zijn geldig op twee unieke demovoertuigen.