SEAT viert 40 jaar rijplezier in Nederland

Sinds 1983 geeft SEAT kleur aan de Nederlandse wegen. En dat 40-jarig jubileum vieren we tijdens The Big Four OH! met deals waar je mond van openvalt. Want wie jarig is trakteert! Zo zijn er de komende weken verrassend aantrekkelijke deals. Van hoge kortingen en upgrades tot aan een speciale Limited Ibiza 4.OH! Edition.

Limited Ibiza 4.OH! Edition

Speciaal voor ons 40-jarig jubileum trakteren we op de Limited Ibiza 4.OH! Edition. Een tijdelijk extra rijk uitgeruste Ibiza met Style Business Connect en sportieve elementen. Gelimiteerd tot 200 stuks.

 

Stel 'm hier samen

seat big 40 oh

Wie jarig is trakteert!

Ontdek de deals waar je mond van openvalt

arona lease

Ibiza
€ 1.000 inruilpremie
Financieren v.a. € 275 p.m.

seat ibiza

Arona
€ 1.000 inruilpremie
Financieren v.a. € 309 p.m.

arona

Leon
€ 1.500 inruilpremie
Financieren v.a. € 375 p.m.

leon

Leon Sportstourer
€ 1.500 inruilpremie
Financieren v.a. € 399 p.m.

leon sportstourer

Ateca
€ 2.000 inruilpremie
Financieren v.a. € 415 p.m.

ateca

Tarraco
€ 2.000 inruilpremie
Financieren v.a. € 499 p.m.

tarraco

Voor Ibiza met trekhaak voorbereiding, inclusief 13-polig kabelset

Koop je trekhaak

Interesse in de SEAT BIG FOUR-OH DEALS?

Vraag hier vrijblijvend een offerte, proefrit of meer informatie aan. Wij nemen spoedig contact met u op.

Mijlpalen SEAT in Nederland

seat ronda

Het debuut: de SEAT Ronda

SEAT maakt z'n debuut op onze wegen met de Ronda. Scherpe flanklijnen, een vernieuwd merkembleem en een sterk aflopende achterkant: de bekende sportieve toon is gezet.

seat arosa

De SEAT Arosa

SEAT introduceert een kleine en extra aantrekkelijk geprijsde stadsauto. Dankzij de compacte bouw, zuinige motor en praktische functies wordt de Arosa verkocht als ‘de enige échte auto onder de ‘ƒ20.000’.

seat exeo

De SEAT Exeo

De Exeo volgt de Toledo sedan op als luxe zakenauto of gezinsauto. Voor de productie is de fabriek verplaatst naar Barcelona. Hiervoor hebben 1200 vrachtwagens 24u per dag tussen Inglostadt en Barcelona gereden.

leon toledo

De SEAT Toledo

De Toledo is de eerste SEAT voor de middenklasse. Opvallend moderne lijnen en een sportief rijkarakter geven het model een sterke persoonlijkheid en uiterlijk voor de tijd.

seat leon 2000

De SEAT Leon 2000

SEAT zet voet aan wal in de compacte middenklasse met de Leon. Het is na de Ibiza het bestverkochte model in Nederland tot nu toe. Sportiviteit staat centraal dankzij het speciale onderstel en grote vermogen.

seat ibiza

De tweede generatie Ibiza

Met de tweede generatie Ibiza zet SEAT het succes van de eerste Ibiza voort. Beschikbaar als drie- en vijfdeurs. De speciale vermelding voor de GT, GTI en Cupra onderscheiden de meest sportieve varianten.

leon sc seat

De derde generatie Leon 2013

De derde generatie SEAT Leon maakt zijn opwachting als 5-deurs en voor het eerst als driedeurs SC. Later volgt de ST-stationwagon. Sportief én zakelijk gaan samen.

seat malaga

De SEAT Malaga

De Malaga is SEAT’s eerste luxe sedan. Een sterke combinatie van ‘geruisloze soepele kracht en een superieure sportieve verschijning’. Al na twee jaar zijn er 10.000 modellen verkocht. Ook zien de eerste SEAT bedrijfswagens het licht.

fura seat

De SEAT Fura

De SEAT Fura volgt de Ronda op. Met wereldwijd meer dan 1.3 miljoen Fura’s drukt SEAT internationaal z’n stempel op de wegen. De Fura wordt later opgevolgd door de Ibiza.

De SEAT Altea en Toledo

De eerste Multi Sports Vehicle is een feit! De SEAT Altea brengt sportiviteit, design en ruimte samen in de strakke SEAT-lijnen. De nieuwe Toledo is geïnspireerd op de succesvolle Leon.

leon

De vierde generatie Leon

Sportiever, volledig connected en een opvallend design: de vierde generatie Leon moet het compacte segment opschudden. De Virtual Cockpit en Mild Hybrid tonen SEAT’s visie op de moderne hatcback.

ateca

De SEAT Ateca

Scherpe lijnen, een ruim interieur en goede rijeigenschappen: de eerste SUV van SEAT is een feit. De Ateca wordt met succes ontvangen. Sinds 2018 is een extra sportieve FR uitvoering beschikbaar.

tarraco

De SEAT Tarraco

2018 staat in het teken van Ateca’s grote broer: de SEAT Tarraco. Met een lengte van 4,73 meter en 1,68 in de hoogte is het uiterlijk net zo indrukwekkend als het avontuurlijke rijkarakter.

SEAT Audiotour

Een proefrit plannen? Met de SEAT Audiotour doe je dat nét even anders. Stap in, beluister het album van de Leon en ontdek de wereld van rijplezier. Een onverwachte kennismaking, met een onverwacht rijkarakter.

Bekijk ook onze SEAT 600 Classic Car

Bekijk hier