Vijf Volkswagen Transporters voor Stichting SPON

 

Ames Sliedrecht heeft samen met AA Lease vijf nieuwe Volkswagen Transporters afgeleverd aan Stichting SPON. Deze stichting biedt onderwijs en begeleiding aan leerlingen van 4 tot 20 jaar met een specifieke onderwijs- en ondersteuningsvraag. SPON geeft passend onderwijs op scholen in Sliedrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Dordrecht en Gorinchem. Wij wensen jullie veel succes met de nieuwe bussen!

Ook behoefte aan nieuwe bedrijfswagens? 

Kom in contact!

Lees ook

Op maat gemaakte Volkswagen Crafter voor Sub Bass Music Group di, 04 juni
Begin dit jaar hebben wij een nieuwe Volkswagen Crafter met dubbele cabine uit voorraad geleverd aan Sub Bass Music Group, een muziekproductiebedrijf uit Zwijndrecht. Deze is vorige maand voorzien van een oprij plateau via PSB om al hun instrumenten en materiaal makkelijk in en uit te laden bij optredens. Sub Bass Music Group staat voor het ontwikkelen van opkomend zangtalent, een goed voorbeeld hiervan is de jarenlange samenwerking met zangeres Davina Michelle. Bijgaande foto is genomen tijdens de voorbereidingen Marco Borsato in De Kuip waar Davina Michelle het voorprogramma verzorgde. Wij wensen Sub Bass Music Group nog veel succes met hun op maat gemaakte Volkswagen Crafter!
Ames sluit contract met Rotterdamse Sporticonen ma, 04 maart
Rotterdamse Sporticonen is een stichting met ANBI-status (goed doel) dat de sporthelden van Rotterdam als motivatie gebruikt voor kinderen om meer te sporten en meer plezier aan sporten te beleven. Kinderen is alle kinderen, dus ook die met een geestelijke of lichamelijke beperking. Het eerst contact met Leen de Koning dateert van de zomerborrel van de Dirk Kuyt Foundation in Noordwijk. Een tweede gesprek tussen Leen de Koning en Pim Blokland, Bestuurslid van Rotterdamse Sporticonen, mondde uit in de samenwerking die tijdens De Dirk Kuyt Cup werd bekrachtigd.