Sales Outlet Sliedrecht
Een palet aan smaken tegen aantrekkelijke prijzen

Oorspronkelijk uit Amegazine 2019

Bent u op zoek naar een scherp geprijsde auto van een gerenommeerd merk? Sales Outlet Sliedrecht van Ames heeft een enorme keuze uit nieuwe en jong-gebruikte kwaliteitsauto’s met hoge kortingen. Bovendien behoort voordelig privé, zakelijk of financial lease bij Sales Outlet Sliedrecht eveneens tot de mogelijkheden. We vragen Sander van Kooten, verkoper, om meer over dit concept te vertellen.

“In de showroom zijn merken zoals Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens aanwezig en de gewilde modellen zijn stuk voor stuk aantrekkelijk geprijsd. Voor ieder wensenpakket is er een auto beschikbaar. Alle auto’s zijn uit voorraad leverbaar en daardoor direct rijklaar,” vertelt Sander met gepaste trots.

Sales Outlet Sliedrecht werkt met het Beter dan Nieuw-label. Sander licht dit toe: “Een Beter dan Nieuw-auto is een gunstig geprijsde auto van nog geen paar maanden oud en maximaal 10.000 km op de teller. De auto’s hebben alle voordelen van een nieuwe auto, maar dan tegen een veel lagere prijs. De auto’s vallen daarnaast altijd binnen de fabrieksgarantie. U heeft alle zekerheden van een technisch goede auto. Met de bijgeleverde mobiliteitsgarantie kunt u 24 uur per dag en in bijna heel Europa rekenen op gratis hulpverlening bij pech en/of schade.”

Bekijk voorraad

 

Bekijk Amegazine

Lees ook

Amegazine ma, 15 april
Bekijk hier digitaal de nieuwste editie van het Amegazine, uitgekomen in april 2019 met een oplage van 180.000 in de regio Dordrecht. Het thema van deze editie staat in het teken van alle smaken van Amega. Bekijk het laatste nieuws, aanbiedingen en acties van Amega Groep in het Amegazine.
Ames sluit contract met Rotterdamse Sporticonen ma, 04 maart
Rotterdamse Sporticonen is een stichting met ANBI-status (goed doel) dat de sporthelden van Rotterdam als motivatie gebruikt voor kinderen om meer te sporten en meer plezier aan sporten te beleven. Kinderen is alle kinderen, dus ook die met een geestelijke of lichamelijke beperking. Het eerst contact met Leen de Koning dateert van de zomerborrel van de Dirk Kuyt Foundation in Noordwijk. Een tweede gesprek tussen Leen de Koning en Pim Blokland, Bestuurslid van Rotterdamse Sporticonen, mondde uit in de samenwerking die tijdens De Dirk Kuyt Cup werd bekrachtigd.