Amega in het RTL Nieuws van 12 juni 2018

 

Herkende u ons 12 juni op het half 8 RTL Nieuws? De redactie kwam bij ons langs om een item te maken over het Samen Bereikbaar Project waarmee wij onze medewerkers stimuleren om met de fiets naar werk te komen. Bereikbaarheid en duurzaamheid zijn belangrijke thema's voor ons als mobiliteitspartner in de regio. Voor onze klanten, maar ook voor onze eigen medewerkers. Bekijk het nieuwsitem (vanaf min. 19) uit de uitzending terug via onderstaande link. 

 

Bekijk de nieuwsuitzending hier

Het is niet de eerste keer dat wij hiermee in het nieuws komen. Het Algemeen Dagblad schreef hier in juli 2017 al een artikel over en op 4 april besteedde het NOS 20:00 uur journaal hier een item aan waarbij directeur Leen de Koning en enkele medewerkers zijn geïnterviewd.

Lees ook

Ames Autobedrijf op het NOS journaal do, 05 april
Herkende u ons gisteravond op het NOS journaal van 20:00 uur? De redactie van de NOS kwam bij ons langs om een item te maken over de toenemende files in Nederland en hoe hier op in te spelen. Bereikbaarheid is een belangrijk thema voor ons als mobiliteitspartner in de regio. Voor onze klanten, maar ook voor onze eigen medewerkers. Vanuit onze visie op duurzaam ondernemen zijn we als eerste ambassadeur aangesloten bij het platform Samen Bereikbaar Drechtsteden en BAR gemeenten. Het doel 10% uit de spits hebben we in een convenant ondertekend en daar zetten we actief op in. Dit doen we met mobiliteitsambassadeurs op onze vestigingen en tal van maatregelen om onze mensen te verleiden buiten de spits te reizen. Een voorbeeld is onze fietsvergoeding per kilometer en onze mobiliteitsvouchers voor medewerkers die in één keer 80% uit de spits gaan.
Staatssecretaris Tamara van Ark op werkbezoek bij Amega ma, 14 mei
In het kader van de kick-off van het programma Veilig Werken met Gevaarlijke Stoffen bracht Staatssecretaris Tamara van Ark op maandag 14 mei een werkbezoek aan Amega. In de werkplaats van het Ames Audi Centrum vertelde Paul Ligthart (werkplaatschef Ames Audi Centrum) dat medewerkers van Amega zo veilig mogelijk proberen te werken met gevaarlijke stoffen.