Lucas Hamming wint Maestro 2019!

Lucas Hamming die in juli koos voor een stoere VW T-Roc van het Ames Occasioncentrum is de winnaar van Maestro 2019! Hij versloeg Monic Hendrickx in een bloedstollend spannende finale en wint daarmee de gouden baton én de eretitel van Maestro. De finalisten dirigeerden traditiegetrouw de Vijfde Symphonie van Beethoven en een zelfgekozen stuk. Lucas Hamming maakte indruk met de themamuziek van de TV-serie Floris.

Ames feliciteert Lucas Hamming als winnaar van Maestro 2019!

De SUV occasions van Ames!

Wilt u ook in een SUV occasion van het Ames Occasioncentrum of Sales Outlet rijden? Wij hebben meer dan 70 SUV modellen op voorraad en allemaal scherp geprijsd!

Bekijk de SUV voorraad hier

 

Lees ook

Volkswagen start met online verkoop van occasions vr, 06 september
Volkswagen-occasions zijn nu ook online te koop. Klanten profiteren daarbij niet alleen van de bekende zekerheden van een perfect onderhouden dealeroccasion, maar kunnen met een paar kliks ook eenvoudig en snel kiezen, kopen en financieren.
Ames haalt € 4.222 op met City Swim Dordrecht di, 03 september
Net als afgelopen jaren heeft Ames met een zwemteam deelgenomen aan ''Swim to Fight Cancer Dordrecht'', ook wel bekend als City Swim Dordrecht. Dit jaar bestond het team ook uit medewerkers van AA Lease. Met het Ames / AA Lease combinatieteam is € 4.222 opgehaald. Maarten van der Weijden vertrok vrijdagavond voorafgaand aan de City Swim vanuit Hank om vervolgens om 10.55 uur in de Wolwevershaven in Dordrecht aan te komen. Een uur later gaf Maarten van der Weijden het startschot voor de City Swim Dordrecht. De zwemmers willen iedereen bedanken voor de donaties. Op naar volgend jaar!