Lucas Hamming kiest voor de T-Roc van Ames Occasioncentrum

Ook singer-songwriter, acteur en rockartiest Lucas Hamming (o.a bekend van The Passion in Dordrecht waar hij Judas speelde) kiest voor een SUV van Ames Occasioncentrum. Wij wensen Lucas veel rijplezier toe in zijn stoere witte Volkswagen T-Roc!

SUV maand bij Ames wegens succes verlengd!

Onze SUV maand in juni is wegens succes verlengd in juli. U krijgt alléén nog in deze maand € 500,- extra korting bovenop onze scherpe prijzen en verlengen we alléén nog deze maand het rente-actie tarief van 4,99% op financieringen.

Of u nu kiest voor een compacte crossover of toch liever meer ruimte wenst en gaat voor een ruime SUV, wij hebben het staan. Meer dan 80 SUV modellen op voorraad. Van SEAT Arona tot Audi Q7, en de meeste zeer jong gebruikt! 

Profiteer van onze SUV voorraad, OP=OP!

Bekijk SUV actie

 

Lees ook

Ames aanwezig bij Live at Wantij en Wantijpop 2019 ma, 17 juni
Live at Wantij en Wantijpop zijn jaarlijkse evenementen waarbij Ames actief betrokken is als hoofdsponsor. Wij kijken terug op een geslaagd weekend met spetterende optredens van topartiesten op het Ames podium!
Bedrijven Handelskade Dordrecht nemen slagboom in gebruik vr, 14 juni
Met een overgrote meerderheid hebben de bedrijven op de Handelskade voor een bedrijveninvesteringszone (BIZ) gestemd. In een eerder stadium zijn de stemmen geteld en is met 12 stemmen vóór het startschot gegeven voor de vierde bedrijveninvesteringszone op de Westelijke Dordtse Oever. Reinier de Koning, voorzitter van de Stichting Bedrijveninvesteringszone Handelskade: "Wij zijn als bestuur zeer content dat een ruime meerderheid van de bedrijven het vertrouwen heeft uitgesproken voor het plan van de BIZ Handelskade. De stichting gaat aan het werk met de orde en netheid en willen het veiligheidsgevoel in deze zone versterken door het aanbrengen van een slagboom in combinatie met cameratoezicht".