Autoblog rijdt in onze SEAT Mii

Onlangs reed Wouter Karssen, oprichter van Autoblog in één van onze SEAT Mii's om een video op te nemen voor hun occasionaankoopadvies. Dit is een wekelijkse rubriek op de populaire autowebsite die ook veel kijkers trekt op YouTube. Het is niet de eerste keer dat Wouter in een auto van Ames Occasioncentrum rijdt. In augustus 2017 nam Autoblog ook al twee video's op in onze Volkswagen Polo en SEAT Leon ST.

 

Bekijk het artikel op Autoblog

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien

Lees ook

Autoblog rijdt in de occasions van Ames wo, 09 augustus
Autojournalist Wouter Karssen, bekend van onder meer Autoblog, rijdt in de SEAT Leon ST en de Volkswagen Polo Bluemotion van het Ames Occasioncentrum. Iedere week rijdt hij of een collega in één occasion om deze te testen en de kijkers van advies te voorzien. waar moet u op letten wanneer u deze gebruikte auto koopt? Wat zijn de pluspunten? Hoe is het aanbod? Wat is een gangbare prijs? De onafhankelijke mannen van Autoblog geven hier in een wekelijks item antwoord op.
Volkswagen Passat van Ames 12 keer de wereld rond do, 19 oktober
De Volkswagen Passat van de familie Fokke behaalde deze maand de 500.000 kilometer, een afstand die gelijk staat aan 12 keer de wereld rond. Menno en Annelies Fokke zijn al jarenlang naar volle tevredenheid klant bij Ames Auto-bedrijf. Als ze in 2004 op zoek zijn naar een betrouwbare familiewagen voor lange afstanden, is de keus voor een Volkswagen Passat van Ames al ''snel gemaakt."