Ames Occasioncentrum zet twee occasions in tijdens Arctic Challenge Tour 2020!

Ook dit jaar stelt het Ames Occasioncentrum twee Volkswagen Tiguan occasions ter beschikking voor de organisatie van de Arctic Challenge Tour die van zaterdag 11 januari tot zondag 19 januari plaatsvindt. De organisatie van de Artic Challenge Tour zal gaan rijden in deze twee Tiguan modellen. De start en finish zal zijn bij vliegveld Twente.

Over de Arctic Challange

The Arctic Challenge is een toertocht voor personenauto’s door Scandinavië, waarbij de unieke rijbeleving van de deelnemers op de eerste plaats komt. Een andere charme is dat veel teams deze tourrit aangrijpen om geld in te zamelen voor een goed doel dat ze zelf uitkiezen. 

Bij The Arctic Challenge Tour gaat het vooral om het navigeren, het uitzoeken van de slimste route, teambuilding en verstandig rijden. The Arctic Challenge Tour is een uitdaging voor een equipe van twee personen waarbij je geheel Scandinavië doorkruist. Snelheid is geen criterium, maar doorzettingsvermogen wel. Vaak onder omstandigheden met veel sneeuw en temperaturen van ver onder nul. 

Meer informatie

Lees ook

Lucas Hamming wint Maestro 2019! ma, 16 december
Lucas Hamming die in juli koos voor een stoere VW T-Roc van het Ames Occasioncentrum is de winnaar van Maestro 2019! Hij versloeg Monic Hendrickx in een bloedstollend spannende finale en wint daarmee de gouden baton én de eretitel van Maestro.
Volkswagen start met online verkoop van occasions vr, 06 september
Volkswagen-occasions zijn nu ook online te koop. Klanten profiteren daarbij niet alleen van de bekende zekerheden van een perfect onderhouden dealeroccasion, maar kunnen met een paar kliks ook eenvoudig en snel kiezen, kopen en financieren.