Ames Occasioncentrum decor van het Aircooled Event

 

Op zaterdag 7 oktober vond het Aircooled Event plaats bij het Ames Occasioncentrum in Zwijndrecht. Het was een mooi gezicht, alle nostalgische Volkswagen op een rij. Dit evenement werd georganiseerd door tal van partijen die binding hebben met classic cars, namelijk: Karmann Ghia Club Nederland, LVWCN en Stichting Amescador. Het Ames Occasioncentrum in Zwijndrecht was het decor van het Aircooled Event waar de prachtige, luchtgekoelde Volkswagens te bezichtigen waren.

Naast het brede scala aan klassieke Volkswagens waren er ook verschillende marktkramen met Volkswagen gerelateerde onderdelen en eet- en drinkgelegenheden in “Volkswagen stijl”. Voor de kleine autoliefhebbers was er onder andere een springkussen en een knutselterras.

Een mooi gezicht al die Volkswagen Classic Cars op een rij.
Amegazine oktober 2017 di, 24 oktober
Hieronder vindt u digitaal de nieuwste editie van het Amegazine, uitgekomen in oktober 2017 met een oplage van 180.000 in de regio Dordrecht. Ames bestaat dit jaar 70 jaar en daarom blikken we in deze editie terug op de rijke geschiedenis van ons bedrijf. Bekijk het laatste nieuws, aanbiedingen en acties van Amega Groep in het Amegazine.