Wat is private lease?

Ontdek deze lease vorm

Informatie over Private Lease

Private Lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. U sluit een overeenkomst af voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst levert u de auto gewoon weer in. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Op deze manier zijn er nooit onverwachte kosten.

Bekijk Private Lease modellen


Ames voldoet aan de eisen van het Keurmerk Private Lease, zo kiest u altijd met een vertrouwd gevoel. Dit betekent dat alle kosten inbegrepen zijn: afschrijving, rente, afleveringskosten, verzekering, wegenbelasting , reparaties, onderhoud, vervanging van banden, schadeherstel, glasreparatie, vervangend vervoer na 24 uur, (inter)nationale pechonderweg-hulpdienst en BTW.

Een auto van Ames leasen als particulier is met private lease zo geregeld. U rijdt voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto, zonder dat u een grote aanbetaling doet. En omdat alle belastingen en verzekeringen ook al zijn inbegrepen, hoeft u alleen maar de brandstof te regelen.

Wat is wel en wat is niet inbegrepen?

 Afschrijving

  Afleverkosten

  Schade & reparatie

  Wegenbelasting

  BTW

  Verzekering

  (Inter)nationale pechhulp

  Reparaties

  Onderhoud bij merkdealer

  Te weinig gereden kilometers terugbetaald

  Brandstof

  Boetes

  Tol(kosten)

  Auto wassen

8 redenen om te kiezen voor private lease bij Ames

En net zoals bij het kopen van een nieuwe auto, kunt u ook bij private lease uw auto samenstellen zoals u dat wil.

Bij Private Lease van Volkswagen zit echt alles in de prijs inbegrepen. Wegenbelasting? Check. Verzekeringen? Check. Onderhoud en reparaties bij de Volkswagen dealer? Check. En staat u met pech langs de weg? Dan heeft u standaard recht op vervangend vervoer na 24 uur. Het enige waar u aan hoeft te denken, is de brandstof.

Verliest u uw baan of raakt u arbeidsongeschikt? Dan kan het lastig zijn om je abonnement te blijven betalen. U kunt uw contract bij deze speciale omstandigheden vaak kosteloos opzeggen. Meer informatie vindt u in de voorwaarden

Een echtscheiding is al vervelend genoeg. Kan je hierdoor de lasten van je Private Lease abonnement niet meer dragen? Dan kun je het contract kosteloos opzeggen.

Niet alleen uzelf, maar ook alle inzittenden zijn goed verzekerd.

Minder kilometers gereden dan het maximum? Dan krijgt u vanaf 5.000 km geld terug. En als u onverhoopt meer maakt dan in je contract staat, dan weet u van tevoren al wat dat extra gaat kosten. Deze bedragen verschillen per model, dus kijk daarvoor op uw offerte of in uw private lease contract.

Wilt u uw contract opzeggen? Dan kan dat tegen een opzegvergoeding. Deze vindt u in uw private lease contract.

Dankzij dit keurmerk weet u zeker dat het contract en de prijzen helder en eerlijk zijn. Zo kiest u altijd met een vertrouwd gevoel voor private lease bij Ames.

* Ames biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.