Private lease

in 5 stappen

Private Lease: proces in 5 stappen

1. Kies een model en stel deze samen

Stel uw auto samen door onder meer de uitvoering, kleur en opties te bepalen. In de online shop kun je de meest gekozen kleuren en opties bekijken. Wij kunnen alle kleuren en opties in een maatwerk offerte voor u berekenen.

Bekijk alle Private Lease modellen

seat
t-roc

2. Stel uw ideale private lease contract op

De maandlasten van een private lease-contract zijn afhankelijk van verschillende onderdelen. Denk hierbij aan het aantal gereden kilometers, looptijd van het contract of de keuze voor een automaat of handgeschakeld model. De kosten van deze maandlasten berekent u eenvoudig via onze online configurator. 

3. Vraag online een proefrit of offerte aan

Vraag vrijblijvend een proefrit of offerte aan. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Sla het overzicht op om uw gekozen auto later nog eens te bekijken. Houd er wel rekening mee dat we een aantal documenten nodig hebben om de aanvraag succesvol in behandeling te nemen. Bekijk hiervoor onze  Private Lease checklist.

audi
t-roc

4. Financiële check

Eerst zal door ons beoordeeld worden of het Auto Abonnement financieel een verstandige keuze is. Dit gebeurt op basis van het kredietbeoordelingsformulier (VFN-norm). Bij goedkeuring wordt er een overeenkomst opgesteld. Nadat de overeenkomst door beide partijen ondertekend is, is de aanvraag definitief. Volg de bijgeleverde instructies op en na het tekenen van de overeenkomst gaan de 14 dagen bedenktijd in.

5. Wij leveren uw nieuwe auto

Op dit moment bestaan er lange levertijden voor nieuw te bestellen auto's door het wereldwijde chiptekort. Ook is levertijd van de auto afhankelijk van het model en de uitvoering. De levertijd wordt bij bestelling bepaald door de verkoper. 

* Ames biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.