Hoe werkt een auto online kopen?

Stap 1: bestellen, administratie en verzekering

Wanneer u bij de door u gekozen auto 'koop nu' selecteert, komt u op een overzichtspagina terecht. Voor onze administratie zullen wij u vragen een formulier in te vullen. Via dit formulier zullen wij onder o.a. vragen naar uw persoonlijke gegevens en kunt het afleveradres voor uw nieuwe auto aangeven. Na verzending van uw aankoop zal de auto direct voor u gereserveerd worden. Een van onze medewerkers zal hierna z.s.m. contact met u opnemen om de koop af te ronden en een exact tijdstip met u af te spreken.

 

Stap 3: de aflevering

We bezorgen de auto op de door u aangegeven dag bij u voor de deur. Van 2 dagen tot 2 weken na de aankoop. Dit is in principe altijd op uw thuisadres. De aflevering van auto’s is mogelijk op werkdagen en op zaterdag. Nadat u de dag van uw voorkeur heeft opgegeven nemen wij contact met u op om een passende tijd af te spreken. De aangeboden auto is vooraf op kenteken gezet en bij aflevering regelen we gezamenlijk dat de auto bij het RDW op uw naam komt te staan. Voor u dus geen complexe administratieve handelingen, dat regelen wij.

De bezorger heeft een tablet bij zich waarop u kunt aangeven of u de auto accepteert of niet. Zodra u de auto accepteert, wordt daarmee het signaal gegeven dat het aankoopbedrag naar de rekening van Bynco kan worden overgemaakt. En op dat moment gaat de 14 dagen proefperiode in.