Ames is een Amega onderneming

Ames maakt deel uit van de Amega Groep dat één van de grootste dealerbedrijven van Nederland is

Amega bundelt meerdere bedrijven die actief zijn in de mobiliteitsbranche in Zuid-Holland-Zuid. Deze groeiende en klantgerichte organisatie van ruim 650 mensen heeft diverse dealerbedrijven van verschillende merken en daarnaast opereren er schadeherstelbedrijven, een leasemaatschappij, bedrijfswageninrichting, een leverancier van laadpalen, fietsen, mobiliteitsoplossingen en autoverhuur onder één vlag.

Meer over Amega Groep

amega

Werken bij Amega

Amega is een bekende automotive organisatie binnen de regio Zuid-Holland-Zuid. In totaal werken wij met ruim 650 enthousiaste collega’s en zorgen wij er iedere dag voor dat onze klanten tevreden zijn. Onder Amega vallen diverse bedrijven met ieder hun eigen specialiteit. Zo kunnen wij onze klanten volledig ontzorgen op het gebied van automotive en kunnen ze voor alles bij ons terecht! Maar wat biedt jou dat als eventuele nieuwe collega? Door de grote en de diversiteit van ons bedrijf kan je veel leren op het gebied van automotive, zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden en kun je jezelf constant blijven ontwikkelen.

Bekijk vacatures

Medewerkers tevredenheidsonderzoek

De medewerkers zijn de kracht van onze organisatie, zij maken het verschil! Om hun werkplezier te optimaliseren hebben wij sinds 2017 een medewerkerstevredenheidsonderzoek. In dit onderzoek kunnen onze medewerkers volledig anoniem aangeven op welke vlakken zij het goed vinden gaan in ons bedrijf, maar ook op welke vlakken zij graag verbetering zouden willen zien.

l

logo

Mobilitics

Mobilitics is een beheer- en adviesorganisatie op het gebied van mobiliteit. Door middel van onze mobiliteitsoplossingen krijgt u inzicht in de zakelijke mobiliteit van uw organisatie. Dit doen wij enerzijds door u inzicht te geven in uw wagenpark met onze wagenparkbeheersoftware. En anderzijds door u inzicht te geven in het zakelijke vervoer en de reiskosten van uw medewerkers door middel van de Mobiliticspas en bijbehorende software. Hierbij krijgt u een volledige oplossing op maat; van advies tot implementatie en het beheer.

Ontdek meer over Mobilitics

Amega Fleet

Amega Fleet biedt totaaloplossingen op het gebied van zakelijke mobiliteit. Door ons uitgebreide aanbod aan mobiliteitsoplossingen, zoals auto’s, fietsen en mobiliteitskaarten, kunnen wij u helpen op ieder gebied van zakelijke mobiliteit. Hierbij ontzorgen we u compleet!

Ontdek meer over Amega Fleet

l

Groeneveld Fietsen

Groeneveld is de fietsenwinkel van Zwijndrecht. Wij hebben een groot assortiment, met fietsen van diverse topmerken. Hierdoor hebben we altijd wel een fiets die aansluit bij uw wensen. Of u nu lange stukken wilt gaan fietsen of dat u hem voornamelijk gebruikt om mee naar de supermarkt te gaan, wij hebben de fiets die bij u past. Wanneer u twijfelt over welke fiets u het beste kunt kiezen dan staan wij u graag bij met deskundig advies!

Meer over Groeneveld Fietsen

PSB Bedrijfswageninrichting

PSB Bedrijfswageninrichting biedt al veertig jaar een totaalpakket aan producten en diensten voor de inbouw van bedrijfswagens van alle merken. Zowel grotere fleetowners en autodealers als zzp’ers en mkb’ers kunnen bij ons terecht voor betimmering, inbouw van dubbele cabines, elektronica, accessoires, bedrijfsreclame, voertuigvolgsystemen en nog veel meer. Met onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u geheel ontzorgen.

Ontdek PSB

l

Captive Finance

Captive Finance is opgericht door en voor autobedrijven. Wij bemiddelen in autofinanciering en autoverzekeringen. Samen met onze partners bieden wij de financiële producten van Captive Finance aan. Door onze gezamenlijke inkoop en uitgebreide kennis van de branche bieden wij de scherpste prijs met uitstekende voorwaarden.

Ga naar Captive Finance

De 7 basiswaarden van Amega:

De klant is koning

We doen alles om een klant 
TEVREDEN te stellen.

We verkopen geen nee, we bieden altijd een ALTERNATIEF.

We zoeken samen met de klant
naar de BESTE DEAL.

We zijn BETROKKEN naar de klant
en naar elkaar.

We staan achter onze DUURZAME 
bedrijfsvoering en gaan zorgvuldig om
met (persoons)gegevens.

We hebben HETZELFDE DOEL en de klant
ervaart ons als ÉÉN.

We zijn altijd BEREIKBAAR.

Ook onderdeel van Amega

Van Mill
Opel

Ames
Volkswagen

Ames
Volkswagen Bedrijfswagens

Autoservice Lekkerland
Universele garage

Van der Burgh
Ford

Ames
Audi

Mulder
Citroën

Ames Occasioncentrum
Occasions

Schadenet de Koning 
Universeel schadebedrijf

H-Point
Hyundai

Ames
SEAT

Mulder
Peugeot

Ames Sales Outlet
Jong gebruikte auto's

Schadenet Ames
Universeel schadebedrijf

Svenscar
Volvo

Ames
SKODA

Amega Trade
Import

Service Only
Universele garage