NL
078 - 6321000

Bent u klaar voor het voorjaar?

Maak uw Audi volledig lenteklaar. Vanbinnen door een grondige airco-onderhoudsbeurt, vanbuiten door het wisselen van winter- naar zomerbanden. Bovendien profiteert u tijdelijk van veel voordeel op een ruime selectie accessoires. Zo rijd u helemaal fris het voorjaar tegemoet.

Bye, bye winterbanden

Bij temperaturen boven de 7 graden presteren zomerbanden het best. De samenstelling van de banden is anders dan een winterband, waardoor het rubber wat harder is. Daarnaast bevat het profiel minder inkepingen dan winterbanden. Het voordeel hiervan is dat de remweg tijdens zomerse omstandigheden korter is.

Plan uw bandenwissel

Vraag advies voor nieuwe zomerbanden

Waarom aircoservice?

 Geen muffe geurtjes meer

Altijd een optimale koelprestatie

Voorkom dure reparatie aan uw airco-compressor

Airco onderhoud voor uw Audi

Aircocheck voor € 20

Door de airconditioning van uw Audi tijdig te laten checken, voorkomt u tijdrovende en kostbare schade aan de airco. De compressor, leidingen en filters worden gecontroleerd. Aan de hand van een temperatuurmeting wordt gekeken of de airco nog naar behoren werkt.

Blijkt dat onderhoud nodig is, dan is de check helemaal gratis.

Plan uw aircocheck

Interieurfilter
vanaf € 45

Schone lucht in uw auto is erg belangrijk. Daarom raden wij u aan de interieurfilter periodiek te vervangen. Meestal wordt dit direct gecombineerd met onderhoud. De interieurfilter, filtert onder andere ozon, zwaveloxiden, stikstofoxiden en allergenen uit de lucht.

Vervang uw interieurfiler

Airco onderhoud vanaf € 139

De airco houd u niet alleen in de zomer lekker koel, maar filtert ook alle vieze stoffen van buiten, zoals uitlaatgassen, pollen en stof. De monteur is ongeveer een uur bezig met de airco onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling. Vanaf modeljaar 2016 kost airco onderhoud € 189 i.v.m. ander koudemiddel geschikt voor deze modellen.

Plan uw airco onderhoud

Voordelige Audi accessoires 

Advies voor nieuwe banden of wil u accessoires bestellen? Vul hieronder het formulier in