Aflevering zakelijke auto

Gefeliciteerd met uw nieuwe Audi! Het aftellen is begonnen.

De aflevering van uw auto is iets speciaals. Om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt, vindt u op deze pagina alle informatie omtrent de aflevering. Indien u nog accessoires wilt toevoegen, kunt u contact opnemen met uw verkoopadviseur. Mocht u nog andere vragen hebben, staan wij u ook graag te woord.

Als u ervoor kiest om de nieuwe auto in de showroom op te halen neem dan graag een geldig identiteitsbewijs mee. Tijdens de aflevering worden er door de verkoper en u een aantal papieren ingevuld en wordt uw nieuwe auto onthult en alle opties/functies uitgelegd. Het nieuwe kentekenbewijs krijgt u of uw werkgever na aflevering per post binnen.


U kunt uw huidige koop/lease auto, in overleg met de werkgever of leasemaatschappij, bij Ames inleveren tijdens de aflevering van de nieuwe leaseauto. Om de afwikkeling met uw leasemaatschappij/werkgever te versoepelen adviseren wij om de auto compleet in te leveren. Alle voorwerpen die moeten worden ingeleverd en een aantal spullen die vaak vergeten worden staan onderstaande beschreven.

De benodigde documenten/voorwerpen bij de inlevering van de huidige koop/lease auto en tips om niet te vergeten:


Heeft u nog vragen? 

Contact

 

whatsapp  WhatsApp ons op 097-012417930

1. Kentekenbewijs (indien het gaat om een gekochte auto ook de tenaamstellingscodes (vraag uw werkgever (bij een zakelijk voertuig) om de codes aan te leveren aan u of de verkoopadviseur)
2. Reservesleutels
3. Onderhoudsboekje en instructieboekje
4. Sleutel voor de slotbouten
5. Brandstofpas
6. Trekhaak + witte kentekenplaat indien van toepassing
7. Hoedeplank
8. Zonnebril
9. Tolpassen voor bijvoorbeeld tunnels en parkeerpassen
10. Cd’s, Dvd’s en SD-kaarten

Audi Pro

Onze Audi Pro levert indien mogelijk de auto af en geeft hierbij uitgebreide uitleg over allerlei functies van de auto.