Ames aanwezig bij Strijen Rocks 2019

Ames was dit jaar weer trotse sponsor bij Strijen Rocks. Met onder meer een racesimulator en diverse modellen waren aanwezig om bezoekers kennis te laten maken met Ames.

Gezellige boel

Met grote artiestengroepen als The Sweet en Status Quo zou dit een topavond worden en de artiesten stelde niet teleur. De sfeer op het festival was heerlijk en Ames was erg tevreden met de verloop van het festival. Zo konden wij meerdere bezoekers spreken en kennis laten maken met de nieuwe SKODA SCALA en de nieuwe Volkswagen T-Cross. Ook hadden wij voor de jongere bezoekers een racesimulator beschikbaar. Wij willen alle bezoekers bedanken voor een mooie dag.

Bekijk de SKODA SCALA

 

Bekijk de Volkswagen T-Cross

Lees ook

Ames aanwezig bij Live at Wantij en Wantijpop 2019 ma, 17 juni
Live at Wantij en Wantijpop zijn jaarlijkse evenementen waarbij Ames actief betrokken is als hoofdsponsor. Wij kijken terug op een geslaagd weekend met spetterende optredens van topartiesten op het Ames podium!
Bedrijven Handelskade Dordrecht nemen slagboom in gebruik vr, 14 juni
Met een overgrote meerderheid hebben de bedrijven op de Handelskade voor een bedrijveninvesteringszone (BIZ) gestemd. In een eerder stadium zijn de stemmen geteld en is met 12 stemmen vóór het startschot gegeven voor de vierde bedrijveninvesteringszone op de Westelijke Dordtse Oever. Reinier de Koning, voorzitter van de Stichting Bedrijveninvesteringszone Handelskade: "Wij zijn als bestuur zeer content dat een ruime meerderheid van de bedrijven het vertrouwen heeft uitgesproken voor het plan van de BIZ Handelskade. De stichting gaat aan het werk met de orde en netheid en willen het veiligheidsgevoel in deze zone versterken door het aanbrengen van een slagboom in combinatie met cameratoezicht".