Prijzen nieuwe Audi A7 Sportback bekend!


Markant, onbetwistbaar, A7. De prijzen van de nieuwe Audi A7 Sportback zijn bekend! De vanafprijs van dit unieke sportieve model bedraagt € 87.400,-.

De Audi A7 Sportback verkondigt een revolutionaire designtaal en is tegelijkertijd drager van klassieke quattro genen. Het bewijs dat men trots zijn lijn kan vasthouden door die opnieuw te definiëren. Ervaar tevens een nieuwe dimensie in ruimtelijke beleving: het verbeterde glazen panoramadak heeft een 60% groter oppervlak. Daardoor wordt de horizon van u en uw medereiziger nog breder en geniet u van een interieur dat baadt in het licht. De elektrisch bedienbare zonwering is in gesloten toestand 100% lichtwerend, waardoor het interieur in de zon minder opwarmt.

 

Bekijk Audi A7

Lees ook

Nieuwe Audi A7 preview op 17 februari do, 08 februari
Op zaterdag 17 februari wordt er vroeg in de ochtend een Audi A7 Sportback vanuit Leusden gebracht voor een statische preview op deze dag. Geïnteresseerden kunnen voor de officiële introductie op deze dag de Audi A7 Sportback aanschouwen. Alvast enkele indrukwekkende cijfers: de Audi A7 geniet 39 rijassistentiesystemen, is voorzien van 400 personaliseerbare instellingen en bezit maar liefst 535 liter laadvolume. Wees van harte welkom om deze innovatieve auto met een nieuw designtaal te bewonderen bij ons in de showroom van Ames Audi Centrum.
Audi A7 in Ames showroom vr, 09 maart
Voor een sneak preview hadden wij de nieuwe Audi A7 Sportback onlangs al een dag in de showroom staan. Het is nog even wachten tot we dit indrukwekkende model op 22 maart weer mogen verwelkomen bij Ames Audi Centrum, maar de voorpret is bij ons al begonnen met deze beelden uit de showroom!