Ontdek alle Audi SUV modellen

Een SUV van Audi biedt alles wat u wenst

De SUV is een van de populairste typen auto’s. Een SUV biedt namelijk alles wat hedendaagse automobilisten zoeken: een vlotte, stoere uitstraling, veel ruimte en een veilig gevoel op de weg. Logisch dat SUV’s populairder zijn dan ooit. Bij Audi zijn ze te herkennen aan de Q in de naam. Audi heeft een uitgebreid gamma met Q-modellen.

Bekijk de SUV voorraad

Wat zijn de voordelen van een SUV?

Een SUV combineert veel sterke kanten in één auto. Zo doet de ruimte binnenin denken aan die van een stationcar of MPV (ruimtewagen). Doordat de stoelen hoger staan, gaan instappen en uitstappen gemakkelijk. Een SUV is dus een auto met een hoge zit, waardoor er goed overzicht is. De weg en andere verkeersdeelnemers zijn beter te zien vanachter het stuur van een SUV. Dit is ook heel belangrijk voor het gevoel van veiligheid in een SUV.

De Audi dealers merken dat mannen en vrouwen, jonge en oudere automobilisten de pluspunten van dit type auto waarderen. Bovendien vallen particuliere kopers en leaserijders voor de stoere uitstraling van een SUV. In de dagelijkse praktijk blinkt de SUV uit door het gemak waarmee volwassenen en kinderen in- en uitstappen en uit het raam kunnen kijken. In de grote kofferbak passen moeiteloos veel boodschappen en de laadvloer zit aangenaam hoog. Parkeren is eenvoudig door het goede overzicht en de handige afmetingen, want een SUV is wel hoger, maar meestal niet langer dan andere auto’s.

Welke SUV past bij u?

Object reference not set to an instance of an object.

Wat is een Sports Utility Vehicle (SUV)?

SUV staat voor Sports Utility Vehicle. Zoals deze naam doet vermoeden, is deze eind vorige eeuw overgewaaid uit de Verenigde Staten. De term SUV is bedacht om pure terreinwagens te onderscheiden van luxe afgeleiden die ook op de weg hun mannetje staan. Een Audi met Q in zijn naam en quattro vierwielaandrijving is heus tot veel in staat op onverharde wegen, maar een SUV komt toch vooral tot zijn recht op gewone wegen, al dan niet nat van de regen of glad door sneeuw en ijs.

100% Audi, 100% elektrisch

De Audi e-tron rijdt elektrisch zonder dat van de daken te schreeuwen. Het design is vertrouwd Audi. Subtiele details verwijzen naar de moderne aandrijftechniek, zoals de lijnen onderaan de flanken ter hoogte van het accupakket. Ook de dagrijverlichting is specifiek voor de Audi e-tron-modellen.

Meer informatie 

TFSI e modellen

Bij Audi nemen we elektrisch rijden meer dan serieus.
Daarom hebben we naast de elektrische modellen ook veel nieuwe plug-in hybrides.

Modellen die aan de ene kant milieuvriendelijk zijn en aan de andere kant sportief.

Zo krijgt u het beste van niet één, maar van twee Audi’s.

Q3 TFSI e

Dynamische lijnen en speels ontworpen oppervlakken geven de Audi Q3 45 TFSI e een eigen uitstraling. De indrukwekkende voorkant en de optionele matrix-ledkoplampen met dynamische richtingaanwijzers zorgen voor een aantrekkelijk en duidelijk eigen gezicht. Met het S line-exterieurpakket benadrukt u de sportieve eigenschappen van deze auto. Dynamische ontwerpelementen zoals de S line-bumpers vestigen de aandacht op de krachtige prestaties.

Meer informatie

Q5 TFSI e

De Audi Q5 TFSI e een plug-in hybride die met zijn TFSI-benzinemotor en sterke elektromotor zorgen voor de prestaties die u van een Audi mag verwachten. Met een plug-in hybride kunt u zorgeloos naar uw vakantiebestemming door de krachtige benzinemotor, terwijl u uw dagelijkse kilometers volledig elektrisch rijdt.

Meer informatie

Q7 TFSI e

De Audi Q7 TFSI e blinkt uit door zijn innovatieve plug-in hybridetechniek, ongekend ruime interieur en een sportieve uitstraling. Deze SUV is ideaal voor elk gezin dat in de directe omgeving elektrisch wenst te rijden.
Met een plug-in hybride kunt u zorgeloos naar uw vakantiebestemming door de krachtige benzinemotor, terwijl u uw dagelijkse kilometers volledig elektrisch rijdt

Meer informatie

Q8 TFSI e

Sportiviteit is er in vele vormen. Een hele fraaie is deze vooruitstrevende SUV-coupé, de Audi Q8 TFSI e. Met een plug-in hybride kunt u zorgeloos naar uw vakantiebestemming door de krachtige benzinemotor, terwijl u uw dagelijkse kilometers volledig elektrisch rijdt.

Meer informatie

Voorraad Audi SUV

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien

Interesse in een Audi SUV?

Maak hieronder uw interesse kenbaar in één of meer van onze Audi SUV's, wij nemen spoedig contact met u op.