Nieuwe Audi Q7

Nu bestelbaar als pre-order

Audi Q7 facelift

Pre-order de vernieuwde Q7 nu al

Audi geeft de Q7 een update. De eerste klas gezins-SUV wordt op tal van fronten vernieuwd. Naast nieuwe verlichtingstechnologie met HD Matrix LED-koplampen inclusief grootlicht met lasertechnologie worden onder andere ook nieuwe wielen, kleuren en stoelopties verwacht. De Audi Q7 zal in Nederland beschikbaar komen als plug-in hybrid. Blijf op de hoogte van al het nieuws via onze speciale Q7 nieuwsbrief.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Pre-order de Audi Q7e

De eerste beelden van de nieuwe Audi Q7 zijn nu beschikbaar! De Audi Q7e kunt u nu alvast als pre-order bestellen, zodat u straks als een van de eersten in de nieuwe Audi Q7 rijdt! De Audi Q7 wordt naar verwachting in het voorjaar van 2024 bestelbaar via de Audi configuratiesystemen. Naar verwachting zal de Audi Q7 eind april in de showroom staan. 

 

Pre-order de Audi Q7 

Blijf op de hoogte

Heeft u interesse in de vernieuwde Audi Q7? Meld u dan aan voor onze speciale Q7 e-mailnieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de introductie van de nieuwe Audi Q7.

Aanmelden nieuwsbrief

Binnenkort meer informatie

Het leveringsprogramma van de Audi Q7 voor Nederland wordt inclusief alle specificaties en prijzen in een later stadium bekendgemaakt.

Interesse in de nieuwe Audi Q7?

Meld u hier aan voor onze speciale Audi Q7 nieuwsbrief. Wij houden u vrijblijvend op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de introductie van de nieuwe Q7.