Voorraad Audi A8

Bekijk hier onze actuele voorraad nieuwe en jong gebruikte Audi A8 modellen van de Ames vestigingen in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Oud-Beijerland en Ridderkerk.

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien

Over de Audi A8

De Audi A8 heeft een chique uitstraling met een sportieve ondertoon. De Audi A8 neemt zijn eigen unieke plek in binnen de Audi-familie. De visuele nadruk op alle vier de wielen is een subtiele verwijzing naar de quattro aandrijving. De Audi Matrix OLED achterlichten met 3D-effect zorgen ervoor dat de nieuwe Audi A8 ook aan zijn achterverlichting is te herkennen. Het achterlicht is helder en draagt aldus bij aan de verkeersveiligheid. Bij het afsluiten en ontgrendelen van de A8 lichten de lampen op met special effects.

nieuwe audi a8

Audi A8 zakelijk leasen

Indien u de Audi A8 liever wilt leasen dan is Operational Lease zeker een goede optie. Full operational lease betekent dat alle kosten die voortkomen uit het gebruik van de auto in het leasecontract worden opgenomen. Het is de meest uitgebreide vorm van leasen. De klant betaalt een vast bedrag per maand aan de leasemaatschappij, die vervolgens verantwoordelijk is voor alle kosten die het gebruik van de auto met zich meenemen.

Meer informatie

Audi A8 voorraad nieuw

Interesse in een nieuwe Audi A8? Wij bezitten altijd een grote voorraad nieuwe A8 modellen in verschillende kleuren, uitvoeringen en motoren.

Bekijk voorraad nieuw

Audi A8 voorraad occasions

Interesse in een Audi A8  occasion? Wij bezitten altijd een grote voorraad tweedehands A8 modellen in verschillende kleuren, uitvoeringen en motoren.

Bekijk voorraad occasions

Nu te bestellen vanaf € 124.145

De nieuwe Audi A8 staat nu in onze showroom en is te bestellen. Dit zijn de prijzen: Audi A8 60 TFSI e quattro € 124.145 Audi A8 L 60 TFSI e quattro € 126.775 Audi S8 € 193.885.

Download de prijslijst

Video Audi A8

Interesse in de Audi A8? 

Vraag via onderstaand formulier een proefrit, offerte of meer informatie aan.