Audi A3 Limousine

Nu te bestellen vanaf € 41.600

De vernieuwde Audi A3 Limousine

Nu te bestellen vanaf € 41.600

Het elegante silhouet en de expressieve voor- en achterkant spreken tot de verbeelding. In de vernieuwde Audi A3 Limousine bent u bovendien digitaal en connectief onderweg. De standaarduitrusting is verder uitgebreid en on demand functies zijn beschikbaar. De Audi A3 komt beschikbaar als Sportback, Limousine en een volledig nieuwe variant: de allstreet. Deze nieuwe Audi A3 facelift is nu bestelbaar en zal binnenkort in de showrooms verschijnen. De Audi A3 Limousine zal allereerst te bestellen zijn in de luxe Pro Line, Advanced Edition en S Edition uitvoeringen.

 

Bekijk uitvoeringen

 

Wilt u vrijblijvend op de hoogte worden gehouden van al het nieuws over de vernieuwde Audi A3? Of wilt u een offerte op maat ontvangen? 

 

Sportief elegant

De nieuwe kleur Progressiefrood metallic in combinatie met uitrustingsniveau advanced benadrukt het sportief-elegante karakter van de Audi A3 Limousine. Opvallende designkenmerken aan de voor- en achterkant maken het stijlvolle beeld compleet.

Gepersonaliseerd rijplezier

Talloze geavanceerde rijhulpsystemen en andere features, waaronder de 7-traps S tronic transmissie met dubbele koppeling, dragen bij aan het onverstoorbare rijkarakter. U rijdt dynamisch door de stad en comfortabel op langere routes..

Efficiënt onderweg

De Audi A3 Limousine 35 TFSI S tronic beschikt over mild-hybrid-technologie, die door energieterugwinning het brandstofverbruik kan verlagen. Tijdens wegrijden vanuit stilstand en gasgeven met een laag toerental ondersteunt dit systeem de TFSI met extra vermogen en koppel.

Lichtdesign staat centraal

De matrix-ledkoplampen met dynamische lichtanimatie en dynamische knipperlichten verlichten de weg haarscherp en precies. Nieuw ontworpen koplampelementen en het slankere design van de verlichtingsunits versterken de sportieve looks.

Ook in het interieur krijgt licht een nieuwe dimensie. Met het lichtpakket pro met ambient lightning kiest u zelf een aangename lichtambiance. Daarnaast maken zorgvuldig geselecteerde materialen en een hoog afwerkingsniveau het interieur van uw Audi A3 compleet. 

Audi Connectiviteit

De Audi A3 Limousine is integraal onderdeel van de digitale wereld. Innovatieve digitale functies zijn volop aanwezig. Personaliseer via MMI of de myAudi-app uw rijervaring en ontdek aan de hand van de vele Audi connect-toepassingen de digitale kant van mobiliteit.

 

Geluidssystemen

Met het geavanceerde geluidssysteem SONOS Premium Sound System kunt u een indrukwekkende luisterbelevenis ervaren. Met 3D-geluid, heldere weergave van hoge en lage tonen en de donkere bas creëert het systeem een intense geluidservaring. 

 

Infotainment

Navigeren, communiceren, u laten informeren en van het omvangrijke infotainmentaanbod genieten: het kan allemaal met MMI navigatie plus met MMI touch. Daarmee is bovendien een ruime selectie aan Audi connect-toepassingen beschikbaar die de digitale kant van mobiliteit voor u ontsluiten. Daarnaast kunt u eindeloos personaliseren: kies uw favoriete afbeeldingen en foto's in het MMI of selecteer een thema in de MyAudi-app. Gebaseerd op uw instellingen zal het lichtpakket plus met ambient lightning de lichtkleuren automatisch aanpassen aan de afbeelding.

Slimme ondersteuning

Lane change warning, uitstapwaarschuwing en rear cross-traffic assist kunnen bij het veranderen van rijstrook, tijdens uitstappen en achteruit uitparkeren helpen en voor naderend verkeer waarschuwen. De parkeerassistent met parkeerhulp plus neemt tijdens in- en uitparkeren het sturen van u over. 

Belangrijke informatie in beeld

Het head-up display projecteert naar wens de snelheid en andere voor het rijden relevante informatie in uw directe blikveld.
Lees meer

Een sierlijk silhouet

Van opzij bekeken loopt de doorgaande schouderlijn over in de achterdeuren, wat de lengte en het sportief-elegante silhouet van de Audi A3 Limousine benadrukt. Details als de lasergegraveerde modelaanduidingen op de B-stijlen vervolmaken harmonieus de vormgeving.

Een sportieve achterkant

Ontwerpelementen zoals de platte diffuser benadrukken de breedte van de Audi A3 Limousine. Het optiekpakket zwart plus met glanzend zwarte accentueringen maakt de sportieve uitstraling compleet.

Een rijdend statement

Velgen bepalen in hoge mate het autokarakter. Verheug u op diverse nieuwe velgontwerpen. Kies uit tot wel 19 inch grote velgen van Audi en Audi Sport. Een fraai voorbeeld zijn de grafietgrijze en glansgedraaide 18 inch velgen in 5-dubbelspaak-design.

Bestelbaar in 3 uitvoeringen

De Audi A3 Sportback is nu te bestellen in 3 uitvoeringen: de Pro Line, Advanced Edition en S Edition. Ook kunt u deze uitvoeringen volledig naar eigen wens personaliseren via de configurator op audi.nl. De Audi A3 beschikt over een 35 TFSI met een 1,5 liter mild-hybride viercilinder turbobenzinemotor (110 kW/150 pk). Andere motoriseringen komen op een later moment beschikbaar. 

Pro Line

Vanaf €41.600

Standaard op de Pro Line:

 • LED-verlichting
 • 16 inch lichtmetalen velgen,
 • Virtual Cockpit
 • Centraal touchdisplay
 • Multifunctioneel stuur
 • Climatronic airconditioning
 • Audi smartphone interface met Apple CarPlay
 • Parkeerhulpassistent met inparkeerhulp 

Advanced Edition

Vanaf €44.667

Extra 's t.o.v. Pro Line:
 • Advanced line exterieur incl. 17" lichtmetalen velgen
 • MMI experience plus
 • Audi App Store en smartphone-interface
 • Audi Sound System
 • Audi connect Navigatie & Infotainment plus
 • Holdassist
 • LED-koplampen en LED-achterlichten met dynamisch knipperlicht
 • Interieur met sportstoelen in zwart stof
 • Aluminium sierlijsten

S Edition

Vanaf €47.500

Extra's t.o.v. Advanced edition:

 • S line exterieur incl. 17" lichtmetalen velgen
 • S Interieur met sportstoelen in stof en kunstleder
 • Afgevlakt stuurwiel
 • Sportonderstel

Een verkoopsucces sinds de start

De A3 is al sinds 1996 een belangrijk model in het portfolio van Audi. Het is met zo’n 102.000 stuks één van de meest verkochte Audi modellen die de Nederlandse wegen kleuren als Sportback, Limousine en Cabriolet.

Interesse in de nieuwe Audi A3?

Meld u hier aan voor onze speciale A3 nieuwsbrief. Wij houden u vrijblijvend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de introductie van de nieuwe Audi A3.