Audi A3 allstreet

Nu te bestellen vanaf € 45.368

De nieuwe Audi A3 allstreet

Nu te bestellen vanaf € 45.368

Sla nieuwe wegen in en kies voor de nieuwe Audi A3 allstreet. Markante offroad-details en de octogonale Audi Singleframe leveren een krachtige en onderscheidende uitstraling op. De Audi A3 allstreet is nu te bestellen in de luxe Advanced Edition vanaf € 45.368. 

 

Bekijk uitvoering

 

Wilt u op de hoogte blijven van alles over de Audi A3 allstreet? Of wilt u een offerte op maat ontvangen? 

Contrastrijk

Met de Audi A3 allstreet kiest u voor de meest uitgesproken versie van de Audi A3-familie. De lakkleur Pythongeel metallic zet het onderscheidende crossover-ontwerp met de donkergekleurde offroad-elementen extra in de kijker.

Urban en allround

De Audi A3 allstreet is op een stoere manier anders. De octogonale Singleframe met eigen structuur, contrastrijke designdetails in Selenietzilver en de robuuste offroad-aankleding op de flanken geven zijn onafhankelijke karakter weer.

Blijf niet onopgemerkt

De markante luchtuitlaten met geïntegreerde reflectoren en omlijstingen in Selenietzilver zijn opvallende ontwerpaccenten. De robuust vormgegeven achterbumper met voor de allstreet specifieke diffuser maakt de achterkant optisch nog krachtiger.

Lichtdesign staat centraal

De matrix-ledkoplampen met dynamische lichtanimatie en dynamische knipperlichten verlichten de weg haarscherp en precies. Nieuw ontworpen koplampelementen en het slankere design van de verlichtingsunits versterken de sportieve looks.

Ook in het interieur krijgt licht een nieuwe dimensie. Met het lichtpakket pro met ambient lightning kiest u zelf een aangename lichtambiance. Daarnaast maken zorgvuldig geselecteerde materialen en een hoog afwerkingsniveau het interieur van uw Audi A3 compleet. 

Audi Connectiviteit

De Audi A3 allstreet is integraal onderdeel van de digitale wereld. Innovatieve digitale functies zijn volop aanwezig. Personaliseer via MMI of de myAudi-app uw rijervaring en ontdek aan de hand van de vele Audi connect-toepassingen de digitale kant van mobiliteit.

 

Geluidssystemen

Met het geavanceerde geluidssysteem SONOS Premium Sound System kunt u een indrukwekkende luisterbelevenis ervaren. Met 3D-geluid, heldere weergave van hoge en lage tonen en de donkere bas creëert het systeem een intense geluidservaring. 

 

Infotainment

Navigeren, communiceren, u laten informeren en van het omvangrijke infotainmentaanbod genieten: het kan allemaal met MMI navigatie plus met MMI touch. Daarmee is bovendien een ruime selectie aan Audi connect-toepassingen beschikbaar die de digitale kant van mobiliteit voor u ontsluiten. Daarnaast kunt u eindeloos personaliseren: kies uw favoriete afbeeldingen en foto's in het MMI of selecteer een thema in de MyAudi-app. Gebaseerd op uw instellingen zal het lichtpakket plus met ambient lightning de lichtkleuren automatisch aanpassen aan de afbeelding.

Slimme ondersteuning

Lane change warning, uitstapwaarschuwing en rear cross-traffic assist kunnen bij het veranderen van rijstrook, tijdens uitstappen en achteruit uitparkeren helpen en voor naderend verkeer waarschuwen. De parkeerassistent met parkeerhulp plus neemt tijdens in- en uitparkeren het sturen van u over. 

Belangrijke informatie in beeld

Het head-up display projecteert naar wens de snelheid en andere voor het rijden relevante informatie in uw directe blikveld.
Lees meer

Elegante details

Ontdek de kwaliteit en het doordachte design, bijvoorbeeld in de vorm van de compacte S tronic-schakelaar en de stijlvolle decoratielijsten. Bij het klimaatregelingspakket plus zit de hoogwaardigheid in de details: de buitenste lamellen van de ventilatieroosters zijn verchroomd en het middelste exemplaar schittert in het zwart.

Soevereine positie

Een grotere bodemspeling betekent ook een hogere zitpositie. Dat vergemakkelijkt niet alleen in- en uitstappen, maar verbetert ook het zicht rondom. Zo bent u met een soeverein gevoel onderweg en ziet u meer tijdens manoeuvreren.

Een prettige ambiance

Binnenin draagt het lichtpakket met ambient lighting bij aan de aangename sfeer. Vanaf het lichtpakket plus met ambient lighting kunt u uit dertig kleuren kiezen en zo een individueel kleurenprofiel instellen, één- of tweekleurig. Het lichtpakket pro met ambient lighting voegt daar nog verlichte stoffen vlakken op de deurpanelen aan toe.

Veel ruimte in de kofferbak

Praktisch in dagelijkse gebruiksomstandigheden, variabel inzetbaar in de vrije tijd. Met de 40 : 20 : 40 gedeeld neerklapbare achterbankleuningen is de Audi A3 allstreet een buitengewoon flexibel bruikbare auto. Met volledig neergeklapte achterbank groeit het kofferbakvolume zelfs van 380 tot 1.200 liter.

Bestelbaar in Advanced Edition

De Audi A3 allstreet is nu te bestellen in de Advanced Edition. De nieuwe Audi A3 allstreet is volledig naar wens te personaliseren via de configurator op audi.nl. De Audi A3 beschikt over een 35 TFSI met een 1,5 liter mild-hybride viercilinder turbobenzinemotor (110 kW/150 pk). Andere motoriseringen komen op een later moment beschikbaar. 

Advanced Edition

Vanaf €45.368

Advanced Edition bevat o.a.
 • Zwarte dakreling en zwarte Audi ringen
 • allstreet exterieur incl. 17" lichtmetalen velgen
 • MMI experience plus
 • Audi App Store en smartphone-interface
 • Audi Sound System
 • Audi connect Navigatie & Infotainment plus
 • Holdassist
 • LED-koplampen en LED-achterlichten met dynamisch knipperlicht
 • Interieur met sportstoelen in zwart stof
 • Audi Phone box light (draadloze Qi telefoonlader)
 • Parkeerassistent met parkeerhulp plus
 • Cruise control

Een verkoopsucces sinds de start

De A3 is al sinds 1996 een belangrijk model in het portfolio van Audi. Het is met zo’n 102.000 stuks één van de meest verkochte Audi modellen die de Nederlandse wegen kleuren als Sportback, Limousine en Cabriolet.

Interesse in de nieuwe Audi A3?

Meld u hier aan voor onze speciale A3 nieuwsbrief. Wij houden u vrijblijvend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de introductie van de nieuwe Audi A3.