Audi Exclusive Event

Ontdek de Audi topmodellen tijdens een premium avond 

Wij organiseren op donderdagavond 2 juni een Audi Exclusive Event waarbij u de nieuwe Audi A8, Q7 en Q8 kunt bewonderen bij ons op de 1e verdieping in de showroom van Ames Audi Centrum in Dordrecht.

Aanmelden Audi Exclusive Event


Deze Audi topmodellen waren afgelopen jaar door tekorten aan chips minder vaak zichtbaar in de showroom dan u van ons gewend bent. M
aar deze avond staan op geheel exclusieve wijze deze prominente Audi's voor u klaar! Het belooft een mooie avond te worden onder het genot van een hapje & drankje en een enthousiaste Audi Pro die u alle ins- en outs kunt vertellen over uw favoriete Audi vlaggenschip. Kortom, een ultieme Audi premium beleving! Ons volledige verkoopteam staat voor u klaar om u verder van dienst te zijn. 

Ames Audi Centrum

Adres: Mijlweg 33, Dordrecht
Dag: donderdag 2 juni
Tijd: 18:00 - 21:00 uur

Bovendien kunt u op deze dag in overleg direct een proefrit plannen met A8, Q7 en Q8. Benut u deze unieke kans? Meld u dan snel vooraf aan. Wij willen graag het exclusieve karakter waarborgen en daarom de opkomst compact houden. Wees er dus snel bij, want VOL=VOL!

De meest luxe limousine

Vanaf € 113.129
Financial Lease € 1.523 p.m.

vinkje A8 TFSI e | A8 L TFSI e | S8

vinkje Standaard: 60 TFSI e quattro met 462pk

vinkje Krachtige hybride- of benzinemotor

vinkje Snel uit voorraad leverbaar

De grootste premium SUV

Audi Q7

Vanaf € 83.881
Financial Lease € 1.057 p.m.

vinkje Q7 TFSI e | SQ7

vinkje Standaard: 55 TFSI e quattro met 381pk

vinkje Krachtige hybride- of benzinemotor

vinkje Beschikbaar in 4 uitvoeringen

vinkje Snel uit voorraad leverbaar

De sportiefste SUV-coupé

Audi Q8

Vanaf € 92.889
Financial Lease € 1.171 p.m.

vinkje Q8 TFSI e | SQ8 | RS Q8

vinkje Standaard: 55 TFSI e quattro met 381pk

vinkje Krachtige hybride- of benzinemotor

vinkje Beschikbaar in 4 uitvoeringen

vinkje Snel uit voorraad leverbaar

Onze Audi Pro staat voor u klaar

Leer de Audi topmodellen kennen

Onze Audi Pro is een productexpert die er is om u te helpen vertrouwd te raken met alles wat de A8, Q7 & Q8 te bieden heeft. De Audi Pro staat voor deze avond voor u klaar om u helemaal mee te nemen in allerlei slimme innovaties en technische hoogstandjes die u als berijder optimaal kunnen ondersteunen tijdens het autorijden. Hiermee worden onze auto’s ook steeds complexer en geavanceerder. Speciaal voor u is deze productexpert beschikbaar om onderwerpen als Audi connect, veiligheids- en assistentiesystemen en de nieuwste motor- en aandrijftechnieken uit te leggen en te demonstreren.

Mobilitics is aanwezig voor uw laadoplossingen

Ontdek alle laadoplossingen voor uw hybride A8, Q7, Q8

Ames biedt in samenwerking met Mobilitics de mogelijkheid aan om laadpalen en laadpassen voor uw Audi af te nemen. Daarom zal een vertegenwoordiger van Mobilitics aanwezig zijn die u alles kunt vertellen over de mogelijke laadoplossingen indien u interesse heeft in een hybride A8, Q7 of Q8. Mobilitics kunt u voorzien in elke laadbehoefte. 

Meer informatie

Zakelijk leasen? Laat u informeren door AA Lease

Ontdek welke leasemogelijkheid bij u past

Ames werkt voor Full Operational Lease nauw samen met AA Lease, dat een stabiele positie in de top van onafhankelijke en universele leasemaatschappijen bekleedt. Daarom zal een vertegenwoordiger van AA Lease aanwezig zijn die u alles kunt vertellen over de diverse leasemogelijkheden indien u interesse heeft in het zakelijk leasen van de A8, Q7 of Q8.

Q7 Q8
Q7 (1)
Interieur Q7
Q8 Voorkant
Q8 (1)
A8 Multibanner Def

Mogen wij u binnenkort ontvangen?

Aanmelden Audi Exclusive Event