Audi Q4 e-tron Sportback: plan hier een proefrit

Wilt u als één van de eerste de Audi Q4 e-tron Sportback ervaren tijdens een proefrit? Kies hier uw gewenste dag en tijdstip en doe een proefrit aanvraag. De eerste proefritten kunnen gemaakt worden vanaf vrijdag 1 oktober vanuit Ames Audi Centrum in Dordrecht.  

Audi e-tron Experience Dagen

De Q4 e-tron Sportback maakt zijn debuut tijdens de Ames Audi e-tron Experience Dagen op vrijdag 1 oktober en zaterdag 2 oktober. Tijdens deze dagen krijgt u de unieke kans om de verschillende elektrische Audi modellen te ervaren, waaronder de Q4 e-tron Sportback die vanaf dit weekend vast bij ons in de showroom te bewonderen is. Meld u nu snel aan!

Meer over dit e-tron event

Over de Q4 e-tron Sportback

De Q4 Sportback 35 e-tron is er als luxe Launch edition vanaf € 50.345. Het topmodel, de Audi Q4 Sportback 50 e-tron quattro, wordt standaard geleverd als complete en sportieve Launch edition Advanced. De Q4 Sportback 40 is te bestellen met een range van ruim 500 kilometer.

De strakke lijnen van de Audi Q4 Sportback e-tron geven op karakteristieke wijze vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. De voorkant is duidelijk gefocust op wat komen gaat, de achterkant straalt power uit.

 

Meer over Q4 e-tron Sportback