Audi e-tron Experience Dagen

Ontdek en ervaar alle elektrische Audi modellen | 1 & 2 oktober | Ames Audi Centrum

Heeft u al eens overwogen om elektrisch te gaan rijden maar heeft u de stap naar een elektrische auto nog niet genomen? Of wellicht heeft u juist prangende vragen over uw huidige elektrische Audi? Of bent u gewoon benieuwd naar het huidige aanbod elektrische Audi modellen? Speciaal voor u organiseren wij op vrijdag 1 oktober en zaterdag 2 oktober een Audi e-tron Experience. Tijdens deze dagen krijgt u de unieke kans om de verschillende elektrische en hybride Audi modellen te ervaren. Meld u nu snel aan!

Wat kunt u verwachten?


vinkje Bekijk alle elektrische Audi modellen op een rij onder het genot van een hapje & drankje

vinkje Maak een proefrit met alle Audi e-tron modellen*

vinkje Plan een unieke Proefrit Deluxe in een speciaal op uw wensen afgestemde elektrische Audi

vinkje Laat u volledig informeren door onze Audi PRO en ontdek alle features

vinkje Aanwezigheid AA Lease: ontdek alle gunstige leasevormen

vinkje Aanwezigheid Mobilitics: ontdek alle laadoplossingen

vinkje Hoor de ervaringen van huidige e-tron berijders

vinkje Bekijk de e-tron modellen in actie op het grote scherm

vinkje Ontdek ook alle Audi plug-in hybride modellen

Aanmelden

* Proefrijden met de Audi e-tron GT is alleen op aanvraag mogelijk voor bezoekers die serieuze interesse hebben om dit model te kopen of te leasen.

De complete Audi e-tron familie

Vanaf € 62.995
Excl. BTW vanaf € 52.062
Bijtelling 4% | 8% | 12%
Actieradius tot 441 km**

Vanaf € 70.105
Excl. BTW vanaf € 61.567
Bijtelling 8%

Actieradius tot 452 km**

Vanaf € 48.155
Excl. BTW vanaf € 39.798
Bijtelling 12%

Actieradius tot 516 km**

Vanaf € 48.910
Excl. BTW vanaf € 40.421
Bijtelling 12%

Actieradius tot 488 km**

Vanaf € 106.435
Excl. BTW vanaf € 87.963
Bijtelling 12%

Actieradius tot 488 km**

Plan een Proefrit Deluxe

Maak op een exclusieve manier kennis met ons e-tron aanbod

Tijdens dit Audi e-tron event zetten wij al onze nieuwe en jong gebruikte elektrische Audi modellen op een rij zodat u een goed beeld krijgt van het huidige e-tron gamma. Uiteraard bieden wij u ook de gelegenheid om proef te rijden in alle modellen indien de actuele beschikbaarheid dat toelaat. Wilt u verzekerd zijn van een proefrit plek? Plan dan een Proefrit Deluxe voor een optimale belevenis. Onze Audi PRO laat u voorafgaand aan de proefrit alle features van de auto zien.

 

Plan een Proefrit Deluxe

Ames Audi Centrum

Adres: Mijlweg 33, Dordrecht
Telefoon: 088 - 3749765
WhatsApp097-012417930
Vrijdag 1 oktober: 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag 2 oktober: 10:00 - 17:00 uur

Laat u volledig informeren

Tijdens de Audi e-tron Experience willen we u maximaal informeren over de elektrische Audi modellen en u laten ervaren hoe het is om elektrisch te rijden. Daarom zullen diverse partners aanwezig zijn om u maximaal bij te praten over dit onderwerp. Zo zijn er bestaande Audi e-tron klanten die graag hun eigen rij-ervaringen met u delen. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u vragen heeft over het opladen van een Audi, daarom is er ook een medewerker van Mobilitics aanwezig die u alles kunt vertellen over de diverse laadoplossingen mocht u op termijn kiezen voor een elektrische auto.

Veel van onze Audi e-tron berijders kiezen ervoor om hun auto te leasen bij AA Lease. Een slimme keuze, want deze leasemaatschappij biedt uitstekende service voor een gunstig Operational Lease tarief. Tijdens de Audi e-tron Experience is er daarom ook een medewerker van AA Lease aanwezig die u alles kunt vertellen over de diverse voordelige leasevormen.

Over onze Audi PRO

Een product expert om u te helpen vertrouwd te raken met alles wat een Audi te bieden heeft

Bij Audi draait alles om technische innovaties. De slogan is niet voor niets: 'Voorsprong door techniek’. Audi zoekt continu naar technieken en features die het rijden in een Audi veiliger en comfortabeler maken. Om het optimale uit deze systemen en hulpmiddelen te halen, is het van belang dat u weet wat ze kunnen en hoe toe te passen in de praktijk. Speciaal om u hierbij te ondersteunen en adviseren hebben wij een Audi PRO die u tijdens de Audi e-tron Experience Dagen helemaal mee kunt nemen in alle features van onze elektrische Audi modellen. Indien u via onderstaand formulier een Proefrit Deluxe aanvraagt dan zal onze Audi PRO uitgebreid de tijd nemen om u voorafgaand aan de proefrit alle opties uit te leggen.

* Proefrijden met de Audi e-tron GT is alleen op aanvraag mogelijk voor bezoekers die serieuze interesse hebben om dit model te kopen of te leasen. 

** Actieradius: Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Plan een Proefrit Deluxe

Met een Proefrit Deluxe krijgt u de ultieme Audi belevenis: een proefrit in een auto die helemaal is samengesteld naar uw voorkeuren. Bovendien zal onze Audi Pro u voorafgaand aan de proefrit helemaal bijpraten over alle features.

 


* Proefrijden met de Audi e-tron GT is alleen op aanvraag mogelijk voor bezoekers die serieuze interesse hebben om dit model te kopen of te leasen.

Bekijk onze e-tron voorraad

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien