Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.

Maak uw Audi vakantieproof met de Zomercheck

 

Is uw Audi al in topconditie voor de zomer? Met de Audi Zomercheck weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan. Uw auto wordt voor slechts € 19,- op 17 punten gecontroleerd, zoals de remmen, banden, verlichting, airco en vloeistoffen. Laat nu een Audi Zomercheck uitvoeren en ontvang tijdelijk een Audi hamamdoek cadeau. Zo bent u goed voorbereid voor een bezoek aan het strand. Deze actie is geldig t/m 31 augustus of zolang de voorraad strekt.

NL


Ontvang nu een gratis Audi hamamdoek cadeau bij een Audi Zomercheck voor € 19. Dé vakantie-accessoire van deze zomer!
 

Plan zomercheck


Met uw Audi rijdt u van A naar B en beleeft u veel van A tot Z. Het moment van vertrek is letterlijk en figuurlijk slechts de start. Daarna begint het pas. Precies daarvoor creëren wij met Audi Originele Accessoires meer mogelijkheden. De kwaliteit van onze producten bewijst zich iedere dag opnieuw. Ontdek welke maatoplossingen Audi Originele Accessoires voor uw manier van leven heeft bedacht. Ontdek de nieuwste zomersets, bagageboxen, zonweringen en dakdragers nu in de Audi webshop.
 

Bekijk accessoires


Rijd stressvrij met een navigatiesysteem dat helemaal bij de tijd is. Om het u zo eenvoudig en voordelig mogelijk te maken, kunt u nu bij een airco of reguliere onderhoudsbeurt van uw Audi de navigatiekaarten laten updaten voor slechts € 99 incl. installatie. 
 

Plan navigatie-update