Audi zomeracties

Voor een comfortabele zomer

Audi zomeracties

Met de handige en voordelige zomeracties van Ames is uw Audi helemaal klaar voor de zomer! Met onder andere de zomercheck en de gratis APK bij groot onderhoud gaat u voorbereid het seizoen tegemoet. Daarnaast zijn er Audi accessoires acties: van dakdragers tot trekhaken en van zonweringen tot Audi quattro slippers. Bekijk alle Audi zomeraccessoires met voordeel!

Deze aanbiedingen gelden t/m 31 augustus 2024.

Audi zomercheck € 30

Inclusief Premium Olijfolie

Tijdens de zomercheck controleren wij uw auto op 20 belangrijke puntenHierbij checken we onder andere het volgende:

Indien gewenst, is het mogelijk om bij de check aanwezig te zijn. In dat geval hoort u meteen onze bevindingen. Na de zomercheck ontvangt u een rapportage met alle gecontroleerde punten.

Plan uw afspraak

Audi Navigatie update 2024 nu voor € 99,-

Zoekt u deze zomer het buitenland op met uw Audi? Of gaat u langere afstanden afleggen met uw Audi in de vakantie? Dan is het belangrijk dat uw navigatiesysteem beschikt over de laatste routes, actuele informatie over hotels, benzinestations en meer. De Audi Navigatie Update 2024 is tijdens de zomeracties slechts € 99,- bij Ames.

 

Plan uw afspraak

Audi APK: Gratis bij groot onderhoud

Ongeveer twee maanden voordat uw auto toe is aan een APK ontvangt u een bericht van de RDW. De APK is een verplichte controle voor alle Nederlandse auto's. De APK geeft een indicatie van de staat van uw auto en of het veilig is om ermee op weg te gaan. Onze Audi specialisten controleren uw auto op verkeersveiligheid, milieuvriendelijkheid en documentatie.

Het kan zijn dat uw auto gelijktijdig toe is aan onderhoud. Bij Ames, een erkende dealer, krijgt u de APK gratis bij groot onderhoud. 

Plan uw APK afspraak

Lees meer over de APK

 

 

Bekijk de video voor meer informatie over de APK

Ames Zomertips

In de zomer trekken we er meer op uit. Wanneer het warm is in het land zoeken we verkoeling aan de kust en tijdens de zomervakantie zoeken we juist het warmere weer op in het buitenland. Waar u ook heen gaat, met deze tips gaat u voorbereid het zomerse weer tegemoet.

Zomeraccessoires van Audi

Uw Audi helemaal klaar met zomeraccessoires van Audi. Tijdens de zomeracties zijn onder andere vakantie artikelen zoals dakdragers, zonwering, lifestyle artikelen en meer producten scherp geprijsd. Bekijk de Audi accessoires via de button hieronder. Let op: door te klikken op onderstaande button wordt een nieuw venster geopend naar de Audi website. 

 

Bekijk alle accessoires acties

20% korting op dakkoffers

 

Bekijk actie

€100 korting op fietsendragers

 

Bekijk actie