Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.
Audi voorjaarsactie

Haal alles uit het voorjaar

Audi voorjaarsacties

Met de lente voor de deur is het tijd om u voor te bereiden op het warmere weer. In de lente en zomer waarderen we de airco in de auto meer en trekken we er meer op uit. Een frisse auto in stappen is dan geen overbodige luxe. Met de Audi voorjaarsacties bereiden we uw auto hier op voor, én meer! Want te allen tijde is het belangrijk om veilig op weg te gaan. Profiteer daarom van de voorjaarsacties van Audi.

Deze Audi service acties gelden t/m 31 mei 2022.

Aircocheck voor € 20. Houd de hele zomer het hoofd koel. 
Een aircocheck duurt circa 30 minuten.

Vrijwel elke Audi heeft een aircosysteem. De airco is niet alleen een prettige, maar ook een nuttige accessoire. In koude en vochtige periodes kunt u beslagen ruiten met een airco eenvoudig en snel ontdampen.

Tijdens de zomer verdwijnt de hitte snel uit uw auto na activering van het aircosysteem, zodat u fris achter het stuur van uw Audi zit. Om uw aircosysteem in goede conditie te houden, heeft deze regelmatig onderhoud nodig. We bieden diverse mogelijkheden voor onderhoud aan het aircosysteem van uw auto.
 
Aircocheck: nu voor € 20. 
Tijdens deze controle meten we de werking van essentiële onderdelen, controleren we de koelende werking en de kwaliteit van het interieurfilter.
Plan uw afspraak

Audi APK

Ongeveer twee maanden voordat uw auto toe is aan een APK ontvangt u een bericht van de RDW. De APK is een verplichte controle voor alle Nederlandse auto's. De APK geeft een indicatie van de staat van uw auto en of het veilig is om ermee op weg te gaan. Onze Audi specialisten controleren uw auto op verkeersveiligheid, milieuvriendelijkheid en documentatie.

Het kan zijn dat uw auto gelijktijdig toe is aan onderhoud. Bij Ames, een erkende dealer, krijgt u de APK gratis bij groot onderhoud

Plan direct uw APK afspraak

Lees meer over de APK

 

Bekijk de video voor meer informatie over de APK

 

Voorjaarsaccessoires van Audi

Is uw auto nog niet helemaal klaar voor het voorjaar en heeft u Audi accessoires op het oog? U kunt ze bestellen via Ames. Bekijk de Audi accessoires via de button hieronder en bestel eenvoudig de gewenste artikelen via het formulier onder aan deze pagina.

Let op: door te klikken op onderstaande button wordt een nieuw venster geopend naar de Audi website. 

 

Bekijk Audi Accessoires

Vraag uw voorjaarsaccessoire(s) aan