Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.

Audi Winteracties

Aanbiedingen zijn geldig vanaf 1 oktober 2023 tot en met 29 februari 2024.

Met de winteracties van Audi bent u de winter een stapje voor. Stap in, want met winterbanden en andere winterse accessoires houdt geen enkele najaarsstorm u meer tegen.

 

Plan uw werkplaatsafspraak

Audi accessoires

De winter tegemoet met voordeel op winteraccessoires. Zo is de Audi winter care set van € 22,95 verlaagd naar € 17,20 en een Bagageruimtemat voor de Audi A1 in plaats van € 59,50 nu € 47,60. 

Bekijk alle acties op de Audi webshop via onderstaande button.

 

Bekijk winteraccessoires

 

Lichtmetalen Wintersets
Niet alleen veilig, maar ook stijlvol de weg op gaan? Dat kan met de wintersets van Audi. Momenteel gelden scherpe acties op geselecteerde winterwielen voor de Audi modellen.

Bekijk alle winterset acties op de Audi webshop via onderstaande button.

 

Bekijk Wintersets acties

 

Wintercheck bij Ames

Uw Audi helemaal klaar voor de winter. Het Ames Audi team staat voor u klaar. Voor slechts €20,- controleren we uw Audi op cruciale punten voor het winterseizoen. Tijdens de wintercheck controleren we onder andere de: 

  • Accu
  • Banden 
  • Remmen
  • Vloeistoffen
  • Verlichting 
  • en meer

 

Plan uw wintercheck

Bandenwisselen

Wanneer de buitentemperatuur onder de 7°C komt, dan is het aan te raden om uw zomerbanden te verwisselen voor winterbanden. In de winter krijgt u namelijk te maken met gladheid, sneeuw en kou. Daarom het is belangrijk dat uw banden bestand zijn tegen de weersomstandigheden die horen bij het seizoen. Het rubber van winterbanden is elastischer bij lagere temperatuur. Hierdoor wordt de remweg verkort, waardoor u ook bij gladheid snel kunt afremmen.

In de video leggen we u uit wat er komt kijken bij een bandenwissel en welke mogelijkheden er zijn.

Heeft u winterbanden bij opgeslagen in het Ames bandenhotel of slaat u zelf uw banden op? Bij Ames verwisselen we ze graag voor u.

 

Plan uw bandenwisselafspraak

Nieuwe winterbanden nodig?

Is de profieldiepte van uw winterbanden onder de 4 millimeter? Dan is uw grip en rijcomfort al aanzienlijk verminderd en adviseren we om uw winterbanden te laten vervangen. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaande button. 

 

Banden offerte

Plan direct uw bandenwissel
NL
KM