Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.

Gratis S tronic automaat voor de Audi A3

Tijdelijk krijgt u gratis op iedere nieuwe Audi A3 Sportback, Limousine en Cabriolet een S tronic automaat! Deze actie geldt op al onze voorraadmodellen én nieuw te bestellen auto's. De S tronic automaat combineert de efficiency en sportiviteit van een conventionele handgeschakelde versnellingsbak met het comfort van een moderne automaat.

 

We geven het niet graag toe, maar onze apparaten zijn soms slimmer dan wij. De S tronic automaat van Audi is u altijd een stap voor. Voordat u aan schakelen denkt, heeft hij het al gedaan. Zo snel en vloeiend dat het amper merkbaar is. Behalve in rijcomfort, sportiviteit én brandstofverbruik.

Bekijk voorraad

a3

Exact en sportief

Het schakelgevoel is altijd exact en sportief, in de volautomatische stand met keuze uit D (Drive) en S (Sport) en handmatig schakelend met de transmissiehendel of de optionele schakelpaddels achter het stuurwiel. Behalve dynamisch is de S tronic ook efficiënt. Deze versnellingsbak draagt bij aan een lager verbruik en een geringere uitstoot.

Meer informatie

Hoe werkt de S tronic automaat?

Al in 1985 testte Walter Röhrl deze techniek in de Sport quattro S1. Hij was direct enthousiast. Enthousiasme, dat Audi rijders tot op de dag van vandaag met hem delen. De moderne S tronic schakelt immers bliksemsnel. Twee lamellenkoppelingen bedienen elk een eigen rijtje versnellingen. Accelereert de auto bijvoorbeeld in III, dan is in de tweede deeltransmissie IV alvast ingelegd. Het schakelen verloopt zeer snel dankzij het wisselen van koppeling. De eerste ontkoppelt, de tweede maakt verbinding. Dit gebeurt in slechts enkele honderdste seconden en vrijwel zonder onderbreking van de trekkracht. Zo soepel en comfortabel, dat de bestuurder het amper merkt.

Sneller en zuiniger

Waarom twee koppelingen? Om dubbel te besparen: tijd en energie. De versnellingsbak met dubbele koppeling maakt sneller schakelen mogelijk zonder voelbare trekkrachtonderbreking.

Bekijk onze voorraad

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien

Interesse in deze Audi S tronic actie?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.