Profiteer van Audi acties tijdens Ames Black Friday

Voorraadvoordeel en Private Lease kortingen op de Q2, A4 Avant en A6 Avant 


Overweegt u een nieuwe Audi te kopen? Dan is het extra aantrekkelijk om dit tijdens Black Friday te doen. Van 22 t/m 24 november geniet u tijdens de Ames Black Friday actiedagen van hoge voorraadkortingen. Interesse in Private Lease? Ook hiervoor bieden wij gunstige acties tijdens Black Friday. Zo rijdt u de imponerende Audi Q2 al vanaf € 476 p.m. en de nieuwe Audi A4 Avant vanaf het maandbedrag van € 720. Indien u tijdens Black Friday een Private Lease contract afsluit dan ontvangt u bovendien een brandstofpas t.w.v. € 500! Kom tijdens Black Friday naar onze showroom en profiteer van onze unieke acties.

Audi Q2 

  • Sport 30 TFSI benzinemotor met 116pk
  • 7 versnellingen met S-tronic automaat
     

Dit actiemodel is o.a. voorzien van Mythoszwart metallic, MMI Navigatie, USB-aansluiting, 8 luidsprekers en volautomatische airconditioning. 

De Audi Q2 is een ultiem allround talent, geschikt voor avonturen waar het asfalt ophoudt en helemaal thuis in de drukte van de stad. Hij heeft een jeugdige uitstraling en allerlei hightech aan boord.

Ontdek de Audi Q2

Audi A4 Avant

  • S-line edition 2.0 benzinemotor met 190pk
  • 7 versnellingen met S-tronic automaat

 

Dit actiemodel is o.a. voorzien van Briljantzwart, MMI Navigatie, Lichtpakket en verwarmbare voorstoelen. 

De Audi A4 Avant maakt indruk met zijn innovatieve technologie en fraaie uiterlijk. Bovendien blinkt hij uit in dynamiek. In combinatie met MMI navigatie plus, de topversie van het voor de A4 beschikbare infotainment, zijn de onlinefuncties van Audi connect inbegrepen.

Ontdek de Audi A4

Audi A6 Avant 

  • Launch edition Sport 40 dieselmotor met 204pk
  • 7 versnellingen met S-tronic automaat

 

Dit actiemodel is o.a. voorzien van Mythoszwart metallic, glasoptiek zwart, dashboard en interieur monopur en verwarmbare voorstoelen. 

De nieuwe Audi A6 Avant imponeert met zijn ruime interieur, de modernste digitale technieken en een elegant uiterlijk met sportieve trekjes. Tel daar zijn innovatieve rijassistentiesystemen bij op en het is duidelijk dat deze station opnieuw toonaangevend is in het zakelijk segment.

Ontdek de Audi A6