Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.

Audi Refresh Service 

Kan uw Audi wel een opfrisbeurt gebruiken? Dan is dit het juiste moment voor de Audi Refresh Service. Hierbij wordt uw Audi gewassen en van een beschermende waslaag voorzien voor langdurig resultaat. Ook de motorruimte wordt zorgvuldig schoongemaakt, de bekleding en het dashboard volledig gereinigd en het interieur uitgezogen. Alleen aan de kilometerstand is te zien dat uw Audi niet splinternieuw is.

Maak nu aan afspraak! 

Audi Ruitenservice

Heeft u tijdens de reis van of naar uw vakantiebestemming een sterretje of barst in uw ruit opgelopen? Onze Audi Ruitenservice verhelpt uw ruitschade razendsnel en voordelig. Zo bent u verzekerd van goed zicht en voorkomt u dat u op termijn uw complete ruit moet laten vervangen. Uw autoverzekeraar vergoedt in veel gevallen de volledige kosten. Regen, hagel, mist en dagen die snel korter worden; de herfst heeft nogal wat gevolgen voor uw zicht op de weg. Vervang daarom uw ruitenwissers door Audi Aerowissers. Deze ruitenwissers gaan door hun speciale rubbersamenstellingen lang mee en zorgen voor streeploos schone ruiten.

Maak nu een afspraak! 

Na de Refresh Service 

Blijf ook na de Refresh Service genieten van de luxe uitstraling van het lederen interieur in uw Audi. Laat het interieur van uw Audi opnieuw als nieuw ruiken met de aangename luchtverfrisser. Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en geursticks. 

Voordelen van de Audi Refresh Service 

  Exterieur wordt gewassen, gepoetst, in de was gezet en zelfs een motorruimte reiniging! 

 Interieur wordt gereinigd