NL
078 - 6143322

Volkswagen accessoires

Haal alles uit uw Volkswagen.

Volkswagen accessoires toevoegen aan uw Volkswagen? Haal alles uit uw auto met de originele accessoires van Volkswagen. Ames is een erkende Volkswagen dealer. Wij bieden onze Volkswagens dan ook aan met de originele Volkswagen onderdelen. Hierdoor weet u zeker dat de accessoires van hoge kwaliteit zijn en vallen de accessoires onder de fabrieksgarantie van uw Volkswagen. Wij bieden accessoires aan voor alle Volkswagen modellen, zoals de Volkswagen Tiguan, Volkswagen Polo en Volkswagen T-Roc.

Accessoires van Volkswagen

Door middel van de accessoires van Volkswagen kunt u uw Volkswagen zo uitbreiden als u zelf wilt. De accessoires kunnen verschillende doeleinden hebben, zoals personaliseren, praktisch gebruik en het verhogen van veiligheid en comfort.

  • Personaliseer uw Volkswagen met accessoires

Door middel van de Volkswagen accessoires maakt u uw Volkswagen uniek door hem te personaliseren met eigen kleuren, velgen en interieurpakketten. Velgen kunnen na het bestellen van het nieuwe voertuig nog uitgekozen worden.

 

  • Accessoires voor praktisch gebruik

Ook voor praktisch gebruik heeft Volkswagen diverse accessoires. Bijvoorbeeld voor het vervoer van grote voorwerpen, door middel van een fietsendrager, bagagerek of een dakkoffer.

 

  • Accessoires voor het verhogen van de veiligheid en comfort

Verder is het mogelijk om accessoires toe te voegen die de veiligheid van de bijrijders verhogen, zoals een gecertificeerd kinderzitje. Of voeg accessoires toe die het rijcomfort verhogen, bijvoorbeeld door middel van een smartphonehouder of een geurverspreider.

 

Wit u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw Volkswagen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Volkswagen navigatie

Navigatie integreren in uw Volkswagen? Door middel van de ingebouwde Volkswagen navigatie verdwaalt u nooit meer. De navigatie leidt u veilig en snel naar uw gewenste bestemming. Bovendien geeft de navigatie van Volkswagen u informatie over relevante voorzieningen in de omgeving zoals een tankstation, restaurant of ziekenhuis. Een navigatiesysteem kan in enkele gevallen achteraf in een auto worden geplaatst, tot aan de Golf 6 en de Polo tot 2014.

Cadeau accessoires Volkswagen

Bent u op zoek naar een origineel Volkswagen cadeau voor jong en oud? Ook dan kunt u terecht voor leuke accessoires in de werkplaatswachtruimte bij Ames Dordrecht. Voor de echte fan hebben we bijvoorbeeld een GTI Loopfiets of zelfs een Volkswagen broodrooster. 
Wees er snel bij want OP=OP! 

Volkswagen accessoires van Ames 

Wanneer u kiest voor Volkswagen accessoires van Ames, dan kiest u voor een erkende Volkswagen dealer. Onze Volkswagen specialisten staan voor u klaar. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor het bestellen en/of installeren van accessoires in uw Volkswagen.

 Originele Volkswagen accessoires

 2 jaar garantie op accessoires

 Opgeleid Volkswagen personeel

 

Plan direct uw werkplaatsafspraak