Aflevering zakelijke auto

Gefeliciteerd met uw nieuwe Volkswagen! Het aftellen is begonnen.

De aflevering van uw auto is iets speciaals. Om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt, vindt u op deze pagina alle informatie omtrent de aflevering. Indien u nog accessoires wilt toevoegen, kunt u contact opnemen met uw verkoopadviseur. Mocht u nog andere vragen hebben, staan wij u ook graag te woord.

Als u ervoor kiest om de nieuwe auto in de showroom op te halen neem dan graag een geldig identiteitsbewijs mee. Tijdens de aflevering worden er door de verkoper en u een aantal papieren ingevuld en wordt uw nieuwe auto onthult en alle opties/functies uitgelegd. Het nieuwe kentekenbewijs krijgt u of uw werkgever na aflevering per post toegestuurd.


U kunt uw huidige koop/lease auto, in overleg met de werkgever of leasemaatschappij, bij Ames inleveren tijdens de aflevering van de nieuwe leaseauto. Om de afwikkeling met uw leasemaatschappij/werkgever te versoepelen adviseren wij om de auto compleet in te leveren. Alle voorwerpen die moeten worden ingeleverd en een aantal spullen die vaak vergeten worden staan onderstaande beschreven.


Heeft u nog vragen? 

Contact

 

whatsapp  WhatsApp ons op 097-012417930

De benodigde documenten/voorwerpen bij de inlevering van de huidige koop/lease auto en tips om niet te vergeten:

1. Kentekenbewijs (indien het gaat om een gekochte auto ook de tenaamstellingscodes (vraag uw werkgever (bij een zakelijk voertuig) om de codes aan te leveren aan u of de verkoopadviseur)
2. Reservesleutels
3. Onderhoudsboekje en instructieboekje
4. Sleutel voor de slotbouten
5. Brandstofpas
6. Trekhaak + witte kentekenplaat indien van toepassing
7. Hoedeplank
8. Zonnebril
9. Tolpassen voor bijvoorbeeld tunnels en parkeerpassen
10. Cd’s, Dvd’s en SD-kaarten