Geef Dirk Kuyt een mooi afscheidscadeau en steun zijn Foundation

Op 27 mei speelt voorbeeldprof Dirk Kuyt zijn officiële afscheidswedstrijd in De KuipAmes Autobedrijf is trotse sponsor van de Dirk Kuyt Foundation die inmiddels circa 100 sportevenementen door heel Nederland (mede)organiseert en ondersteunt om zo unieke sportmomenten voor mensen met een beperking mogelijk te maken. Dit doen zij in samenwerking met sportbonden, stichtingen, verenigingen en vrijwilligers waarbij de Foundation een financiële en/of organisatorische bijdrage biedt om sport stimulerende projecten te kunnen realiseren.

Wij roepen op om Dirk Kuyt een mooi afscheidscadeau te geven en zijn Foundation voor 1,- euro (per maand) te steunen. Zo geeft u mensen met een beperking de kans om te sporten!

 

Steun de Dirk Kuyt Foundation

Lees ook

Ames autobedrijf verlengt sponsorcontract MS Fonds di, 24 oktober
Het nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS en heeft o.a. als doel om MS in de toekomst te genezen. Sinds een aantal jaren sponsort Ames dit goede doel door een auto beschikbaar te stellen. Onlangs werd de gesponsorde auto vervangen door een nieuwe Volkswagen Up van Ames.
Rolstoelbus voor Dirk Kuyt Foundation do, 01 maart
Directeur Leen de Koning overhandigt de gloednieuwe Volkswagen Crafter Rolstoelbus voor de Dirk Kuyt Foundation. De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt en (mede) organiseert inmiddels ca 100 sportevenementen door heel Nederland. Dit doen zij in samenwerking met sportbonden, stichtingen, verenigingen en vrijwilligers waarbij de Foundation een financiële en/of organisatorische bijdrage biedt om sport stimulerende projecten te kunnen realiseren. Hiermee worden unieke sportmomenten voor mensen met een beperking mogelijk gemaakt. Deze overhandiging is mogelijk gemaakt door Ames Autobedrijf, Ames Bedrijfswagencentrum, AA Lease, Taxi Wegman B.V. en Pon Automobielhandel.