Directeur Niels ter Brake genomineerd voor Volkswagen Briljanten Speld

 

Deze week is onze directeur en mede-eigenaar Niels ter Brake in het zonnetje gezet door Pon’s Automobielhandel. Ieder jaar kan Pon iemand uit de Nederlandse dealerorganisatie bij de Volkswagenfabriek nomineren voor een briljanten speld.

 

De fabriek heeft deze nominatie bekrachtigd en derhalve heeft Niels uit handen van directeur Volkswagen Petra Vijverberg de uitnodiging ontvangen voor een feestelijke bijeenkomst in Berlijn, waar hij de onderscheiding overhandigd zal krijgen. Niels krijgt deze speld vanwege zijn inzet en bijzondere toegevoegde waarde op diverse fronten voor de Volkswagenorganisatie. Wij zijn het hier volledig mee eens en feliciteren Niels van harte!

Lees ook

Manager Fleet Sales Jacob Huijser wordt onderscheiden vr, 16 februari
Ieder jaar worden er door Volkswagen AG vijf medewerkers uit Nederlandse Volkswagenorganisaties vanwege hun bijzondere verdiensten onderscheiden met een gouden speld en een oorkonde. Deze week heeft de rayonmanager van Pon's Automobielhandel bij ons in de kantine bekendgemaakt dat dit jaar deze gouden speld zal worden uitgereikt aan Jacob Huijser, manager van onze afdeling Fleet Sales. Een erg leuk en bijzonder moment! Wij willen Jacob nogmaals feliciteren met deze mooie onderscheiding.
Leen de Koning onderscheiden door de Dirk Kuyt Foundation ma, 01 oktober
Directeur Leen de Koning van Amega Groep is onlangs in het zonnetje gezet voor zijn inspanningen voor de Dirk Kuyt Foundation. Zo sponsort Ames de Foundation met diverse auto's en is daar dit jaar een Volkswagen Crafter Rolstoelbus bijgekomen. Door de Dirk Kuyt Foundation worden unieke sportmomenten voor mensen met een beperking mogelijk gemaakt.