Voorraad Volkswagen T-Roc

Bekijk hier onze volledige actuele voorraad nieuwe en jong gebruikte Volkswagen T-Roc modellen van de Ames vestigingen in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Oud-Beijerland en Ridderkerk.

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien

Over de Volkswagen T-Roc

Met de T-Roc laat u gegarandeerd een indruk achter. De compacte SUV combineert al het goede van onze meest succesvolle Volkswagens ooit, van Golf tot Tiguan. Het resultaat? Een sportieve, eigenwijze Volkswagen met 1.290 liter aan bagageruimte, klaar voor elk avontuur. Vertrouw op kracht. Vertrouw op lef. Vertrouw op de T-Roc.

t-roc

Volkswagen T-Roc Private Lease

De Volkswagen T-Roc is met een laag maandbedrag een populair Private Lease model. Zo bieden wij de Volkswagen T-Roc ook standaard aan tegen een scherp Private Lease actietarief.  

Volkswagen T-Roc Private Lease

 

In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.

Volkswagen T-Roc voorraad nieuw

Interesse in een nieuwe Volkswagen T-Roc? Wij bezitten altijd een grote voorraad nieuwe T-Roc modellen in verschillende kleuren, uitvoeringen en motoren.

Bekijk voorraad nieuw

Volkswagen T-Roc voorraad occasions

t-roc voorraad occasion

Interesse in een Volkswagen T-Roc occasion? Wij bezitten meestal een grote voorraad T-Roc occasions in verschillende kleuren, uitvoeringen en motoren.

Bekijk voorraad occasions

Stel uw eigen Volkswagen T-Roc samen

Uw favoriete auto is beschikbaar in diverse kleuren, uitvoeringen en motoren. Maak uw keuze en selecteer uw gewenste uitrusting. 

Naar de configurator 

Ames Beste Deal

De Volkswagen T-Roc met korting

De Ames Beste Deal auto's bevatten zowel nieuwe als (jong) gebruikte actiemodellen met maximaal voordeel. Hier zitten vaak ook Volkswagen T-Roc modellen bij. Vanwege de spectaculaire aanbiedingen wisselt het aanbod veel. Wees er dus snel bij, want op=op!

Bekijk Ames Beste Deal

Video Volkswagen T-Roc

Op 9 december 2021 waren wij aanwezig bij een exclusieve preview van Volkswagen Nederland waar we voor het eerst kennis maakten met de nieuwe Volkswagen T-Roc.

Interesse in de Volkswagen T-Roc?

Vraag via onderstaand formulier een proefrit, offerte of meer informatie aan.