Zakelijk Lease de Volkswagen ID. Buzz

Wilt u de gloednieuwe Volkswagen ID. Buzz zakelijk leasen? De lease prijs van de ID. Buzz begint bij € 575 per maand. De ID. Buzz komt naar verwachting eind 2022 bij ons in de showroom. Via onderstaand formulier kunt u alvast een lease aanvraag doen voor de nieuwste elektrische bus van Volkswagen. Geef hieronder uw wensen door zodat wij direct een offerte voor u kunnen maken.  

Meer over de ID. Buzz

De meest iconische Volkswagen is terug van weggeweest, maar nu als hypermoderne bus. De nieuwe elektrische ID. Buzz is altijd verbonden met de wereld om u heen en is voorzien van alle features die rijden extra comfortabel maken. De ID. Buzz combineert het echte Volkswagen T1 gevoel, met een zee aan ruimte. Hierdoor wordt ieder uitstapje of vakantie leuker dan ooit. Samen met de bedrijfswagens variant, de ID. Buzz Cargo, staat de ID. Buzz in het najaar bij ons in de showroom. Beide modellen zijn nu al te bestellen, de ID. Buzz is verkrijgbaar vanaf € 69.990.

 

Meer over de ID. Buzz

id. buzz

Meer over de ID. Buzz Cargo

Maak kennis met de eerste van een nieuwe generatie Volkswagen Bedrijfswagens: de nieuwe elektrische ID. Buzz Cargo. Het design is onmiskenbaar een eerbetoon aan de legendarische T1. Maar bovenal haalt u met de ID. Buzz Cargo de allernieuwste technologie uit de Volkswagen ID. modellen in huis. Zo onderstreept u het innovatieve en duurzame karakter van uw onderneming.

 

Meer over de ID. Buzz Cargo

vw id buzz