Voorraad Volkswagen Multivan

Bekijk hier onze volledige actuele voorraad nieuwe en jong gebruikte Volkswagen Multivan modellen van Ames Bedrijfswagencentrum, gevestigd in Zwijndrecht.

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien

Over de Volkswagen Caddy Multivan

De iconische Multivan is grondig vernieuwd. En dat gaat verder dan zijn nieuwe looks. De Multivan 6.1 biedt een nieuw en gedigitaliseerd dashboard, de nieuwste generatie infotainmentsystemen én hightech bestuurdersassistentie. De Multivan 6.1 is leverbaar met nieuwe TDI-motoren en er komt een volledig elektrisch aangedreven versie met een actieradius van ruim 400 km. De Multivan staat sinds februari 2020 bij ons in de showroom.

Vernieuwd en digitaal

De Multivan 6.1 heeft een vernieuwd en gedigitaliseerd interieur. Zo is het nieuwe dashboard te voorzien van de Digital Cockpit. Dit 10,25 inch grote digitale instrumentarium is niet alleen een lust voor het oog, maar ook perfect afleesbaar door de hoge resolutie en heldere graphics. De bestuurder heeft keus uit verschillende weergavemogelijkheden. Indien wordt gekozen voor de topversie van het infotainmentsysteem, geeft de Digital Cockpit ook de navigatiekaart weer.

De Multivan 6.1 gaat elektrisch!

De Multivan 6.1 komt er ook met een elektrische aandrijflijn. Deze in samenwerking met ABT ontwikkelde versie, is voorzien van een elektromotor met een vermogen van 82 kW/112 pk en biedt keuze uit twee batterijpakketten: 38,8 of 77,6 kWh, met een maximale actieradius van ruim 400 km.

 

Doe een aanvraag

Financial Lease actie

Liever een Volkswagen Bedrijfswagen Financial Leasen? Voor Financial Lease hanteren wij buitengewoon scherpe actietarieven. Verkoopadviseur Kris van Ames Bedrijfswagencentrum in Zwijndrecht vertelt u meer over de werking en voordelen van Financial Lease. Kom in contact en doe een Financial Lease aanvraag.

 

Meer over Financial Lease

Ames Beste Deal

De Volkswagen Multivan met korting

De Ames Beste Deal auto's bevatten zowel nieuwe als (jong) gebruikte actiemodellen met maximaal voordeel. Hier zitten vaak ook Volkswagen Multivan modellen bij. Vanwege de spectaculaire aanbiedingen wisselt het aanbod veel. Wees er dus snel bij, want op=op!

Bekijk Ames Beste Deal

De brochure van de Volkswagen Multivan

Alles op een rijtje

Download

Extra mogelijkheden met de Multivan Dubbele Cabine

Naast de standaard uitvoering is de Volkswagen Multivan aan te schaffen met dubbele cabine. Bij de ontwikkeling van de Multivan Dubbele Cabine stonden veiligheid, comfort en functionaliteit altijd voorop. Kiest u ervoor om een Multivan Dubbele Cabine te kopen, dan biedt deze bedrijfswagen u eindeloos veel mogelijkheden. Zo is er plaats voor vier of vijf personen en volop ruimte voor verschillende soorten ladingen. Het passagiersdeel is geheel naar eigen inzicht in te richten met de 3-zitsbank of de luxe stoelen met armleuningen. De Multivan Dubbele Cabine Comfortline is leverbaar in een korte (3000 mm) en lange wielbasis (3400 mm). De Multivan Dubbele Cabine Highline is alleen in een korte wielbasis leverbaar.

volkswagen multivan interieur

Stoelen voor maximale flexbiliteit

Koopt u een Multivan dan hebben niet alleen de bestuurders en de passagiers op de voorbank alle ruimte, maar ook de andere zitplaatsen op de tweede en derde rij bieden volop ruimte. Uniek zijn de 360-graden draaibare stoelen op de tweede zitrij1. Hier kunnen de passagiers tegen de rijrichting in zitten zonder dat hiervoor ingewikkelde montagewerkzaamheden nodig zijn. Om meer ruimte te maken voor bagage of goederen, kunt u de stoelen en de bank eruit nemen. Een groot aantal bevestigingsogen zet de bagage veilig vast, zodat deze tijdens het rijden niet verschuift.

Interesse in de nieuwe Volkswagen Multivan?

Vraag via onderstaand contactformulier vrijblijvend een offerte, proefrit of meer informatie aan. Wij nemen spoedig contact met u op.